Yeşim Salkım'dan küfür yağmuru! Kızına öyle bir yorum geldi ki...

Yeşim Salkım'dan küfür yağmuru! Kızına öyle bir yorum geldi ki...

Ünlü sanatçı Yeşim Salkım kızı hakkında yapılan bir yorum karşısında küplere bindi. Kızı Gizem Salkım hakkında torpil yorumunda bulunan takipçisine Yeşim Salkım açtı ağzını yumdu gözünü. Bakın Yeşim Salkım neler yazdı?

Açıklamaları ve itirafları ile gündemden düşmeyen sanatçı Yeşim Salkım, bir takipçisinin kızı hakkında yaptığı yorum karşısında öfkelendi. Sosyal medyadan o kişiye sert bir cevap veren Salkım, sosyal meydanın gündemine düştü.

yesim-slkm.jpg

YEŞİM SALKIM KIZINA YAPILAN YORUMU AFFETMEDİ

Bir takipçisi Yeşim Salkım'ın kızı Gizem Salkım'ın TGRT ekranlarında yaptığı yemek programı için çirkin sözlerde bulundu.

1596534953853.jpg

O kişi Salkım'ın kızını torpille TGRT'ye aldırdığını söyleyerek Gizem Salkım'ı eleştirdi. Yeşim Salkım ise bu yorum karşısında sinirlerine hakim olamadı.

2806692-810x458.jpg

TAKİPÇİSİNDEN TORPİL YORUMU

Gizem Salkım'ın annesi Yeşim Salkım ile aynı kanalda program yapmasını eleştiren bir takipçisi, "TGRT'de program sunduğu için kızı da aynı kanalda iğrenç bir yemek programı sunuyor işte biz buna halk arasında torpil yapmak diyoruz" yorumunu yaptı.

1596534953157.jpg

YEŞİM SALKIM KÜPLERE BİNDİ: TERBİYESİZ

Yeşim Salkım ise torpil yorumuna, "Sen ne terbiyesiz bir kadınsın, o 32 yaşındaki kız mutfak sanatları mezunu gastronomi okumuş ana dili İngilizce terbiyesiz ne torpili ayrıca olsa bile sana ne? Terbiyesiz sen onun bilgisinin yanından geçebilir misin hadsiz kıskanç" cevabını verdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN