Yıldız oyuncu Milyoner'e katıldı! Öyle bir soruda takıldı ki... Telefon jokeri bakın kim çıktı?

Yıldız oyuncu Milyoner'e katıldı! Öyle bir soruda takıldı ki... Telefon jokeri bakın kim çıktı?

Milli voleybolcu Zehra Güneş, Cumhuriyet Bayramı'nın 100'üncü yılına özel yayın yapan "Kim Milyoner Olmak İster?" yarışmasına katıldı. Bir soruda takıldı ve Fenerbahçe'nin eski kalecisi Volkan Demirel'den yardım aldı. Güneş, Demirel'e 2008 UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Fenerbahçe ve Sevilla arasında oynanan çeyrek finale çıkma maçıyla ilgili bir soru sordu. Demirel, sorunun doğru cevabını vererek Güneş'in bir sonraki soruya geçmesini sağladı.

VakıfBank ve A Milli Voleybol Takımı'nın yıldız oyuncularından biri olan Zehra Güneş, Cumhuriyet Bayramı'nın 100'üncü yılında Kim Milyoner Olmak İster yarışmasına katıldı. Zehra Güneş, Fenerbahçe'yle ilgili gelen bir soruya telefon joker hakkını kullanarak Volkan Demirel'i aradı. İşte o soru...

joker.jpg

"2008'de UEFA Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finale çıkma mücadelesinde Fenerbahçe ile Sevilla, iki maç sonunda yenişemeyip maç penaltı vuruşlarına kalınca hangisi olmuştur?" sorusunun ardından Zehra Güneş, joker hakkını Volkan Demirel'i arayarak kullandı.

joker2.jpg

Volkan Demirel ise soruya, "Fenerbahçe kalecisi 3 penaltı kurtarmıştır" yanıtını vererek milli voleybolcu Zehra Güneş'in bir sonraki soruya geçmesini sağladı.

joker-3.jpg

GELİRİ HATAYLI VOLEYBOLCULARA GİDECEK

Zehra Güneş, 300 bin TL'lik ödülün sahibi olduktan sonra yarışmadan çekildi. 500 bin TL'lik soruyu açtıran Zehra Güneş, riske girmedi ve 300 bin TL'nin sahibi oldu. Zehra Güneş katıldığı bu programda elde edeceği geliri Hatay'da voleybol oynayan kız çocukları için bağışlayacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN