Yıllar önce davalık olmuştu: Yavuz Seçkin ünlü şarkıcıyı yerden yere vurdu! Benim için etkisizi eleman...

Yıllar önce davalık olmuştu: Yavuz Seçkin ünlü şarkıcıyı yerden yere vurdu! Benim için etkisizi eleman...

Yaptığı programlarla adından sıkça bahsettiren başarılı komedyen Yavuz Seçkin, katıldığı canlı yayında şarkıcı Emrah hakkında açtı ağzını yumdu gözünü. Yıllar önce taklidini yaptığı gerekçesiyle kendisini davalık eden Emrah hakkında sert sözler kullanan Seçkin, söyledikleriyle şoke etti! Emrah'tan henüz bir açıklama gelmezken Yavuz Seçkin'in söyledikleri şimdiden gündeme bomba gibi düştü. İşte ayrıntılar...

Sahne performansı ve oyunculuğuyla dikkatleri üzerine çeken Yavuz Seçkin, şarkıcı Emrah hakkında öyle şeyler söyledi ki duyanlar şok oluyor. Daha öncesinde taklidini yaptığı ve bu nedenden dolayı davalık olduğu Emrah hakkında adeta öfke kusan Seçkin, söyledikleriyle gündeme bomba gibi düştü. Bakın Yavuz Seçkin şarkıcı Emrah hakkında neler demiş?

MESLEK HAYATIMDAKİ EN NANKÖR İNSANLAR...

Katıldığı programda özel hayatıyla ilgili yaşadıklarından bahseden ünlü komedyen Yavuz Seçkin, meslek hayatında gördüğü en nankör insanlardan bahsetti. Seçkin konuşmasında "Bana çok nankörlük eden olmadı. Emek verdiği herkese hakkımı helal ettim" açıklamasında bulundu.

k433443-8.jpg

"GEREK DUYMUYORUM! SEVMİYORUM KENDİSİNİ"

Yıllar önce taklidini yaptığı için dava açan şarkıcı Emrah ile ilgilide konuşan Seçkin, "Açılan dava takipsizliğe gitti. Savcı 'ne yaptın oğlum sen? Bana da yap bakayım' dedi ben de yapınca 'güzel yapıyorsun' dedi. Yıllardır hiç Emrah taklidi yapmadım. Gerek duymuyorum, sevmiyorum da zaten" ifadelerini kullandı.

k434334-43.jpg

"ETKİSİZ ELEMAN..."

Emrah hakkında sert açıklamalarda bulunan Yavuz Seçkin herkesi şok etti. Artık onu umursamadığını ve boş bulduğunu söyleyen Seçkin, "Bana böyle bir dava açtıktan 3-5 sene sonra bir televizyon reklamında benzer bir imada bulunması bence yanlıştı. Genelde taklidimi yaptığım insanlar mutlu oluyor. Kafama takmıyorum, önemsemiyorum, değer vermiyorum. En güzeli bu. Benim için etkisiz eleman, boş bir şey. Yıllar önce kafama takarak üzülüyordum. Haksızlıktı. Yaşım ilerledikçe takmamayı ve umursamamayı öğrendim" şeklinde konuştu.

k3443-7.jpg

YAVUZ SEÇKİN KİMDİR?

Yavuz Seçkin 2 Ocak 1969 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Seçkin, eğitim hayatını da İstanbul'da geçirmiştir. Radyo ve TV kariyerine başlamadan önce 27 yaşına kadar İstanbul Gültepe'de bir hediyelik eşya dükkanı işleten Seçkin, o zamanlar fotoğraf çektiğini ve kaset sattığını söylemiştir.

28 yaşında taklit yeteneğini keşfederek, bir radyoda yayın hayatına başladı. Sonraları programında telefon şakalarına yer vererek birçok ünlüye şakalar yaptı.

k344334-20.jpg

Seçkin, Avrupa Yakası isimli dizi ile televizyon dünyasına adım attı. Avrupa Yakası dizisinde 'Sertaç' rolüyle yer aldı. Ayrıca "Co-medya" adlı komedi programını yapıyordu. Seçkin, daha yine televizyon dünyasında bir takım işlere devam etti. Seçkin aynı zamanda bir de radyo programı hazırlayıp sunmaktadır.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN