YouTube Netflix'ten esinlendi! Bu özellik ile video izlemek daha kolay: Tek bir tuşa basmak yeterli

YouTube Netflix'ten esinlendi! Bu özellik ile video izlemek daha kolay: Tek bir tuşa basmak yeterli

Hem Türkiye'de hem de dünyada binlerce kullanıcıya sahip olan YouTube yeni özelliğini duyurdu. Netflix uygulamasına benzer bir özellik artık YouTube'da olacak. İşte YouTube'un yeni özelliği…

YouTube kullanıcılarını sevindirecek önemli bir açıklama yapıldı. YouTube üzerinden video izleyen kullanıcılar artık tedirgin olmayacak. Çok geniş bir video izleme Platformu olarak karşımıza çıkan YouTube milyonlarca kullanıcıyı da bünyesinde barındırıyor. YouTube üzerinden video izleyen kullanıcıların son düzenlemeler kapsamında çok sık reklama maruz kaldığı belirtilirken Premium kullanıcılarda daha az reklam olduğu görülüyor. YouTube'un yeni özelliği ile herkes rahat bir video izlemenin tadını çıkaracak. İşte YouTube'un yeni özelliği…

NETFLİX’TEN ESİNLENDİ

YouTube üzerinde yapılan son düzenleme kapsamında platformdaki reklam sayılarının arttırıldığı dikkatlerden kaçmadı. Reklam süreleri uzarken kullanıcılarda bu durumdan rahatsız olmaya başladı. Premium kullanıcılarda reklam özelliğinin bulunmaması daha kolay bir kullanım sağlamaktadır. YouTube yaptığı son açıklama ile birlikte Premium kullanıcılara yeni bir özellik tanıtımını yaptı. Platformdaki yeni özellik kullanıcılara Netflix'i hatırlattı.
Kullanıcılarına daha kolay ve rahat bir kullanım sağlayan YouTube Premium üyeleri için yeni ekran kilitleme özelliği ile videoları izlerken ekranı kilitleyebilme imkanı sunacak. Bu kapsamda yanlışlıkla ekrana dokunulması durumunda videoların yarıda kesilmesi de sona eriyor. YouTube yeni özelliğinin yalnızca Premium üyeler için geçerli olduğunu belirtti.

youtube.jpg

YOUTUBE’DAN YENİ GÜNCELLEME

YouTube sadece Premium üyeler için geçerli olacak yeni özelliğinin detaylarını paylaştı. YouTube yeni özelliği 30 Temmuz tarihine kadar test edileceğini belirtirken denemek isteyenlerin uygulamanın Ayarlar bölümünden “yeni özellikleri deneyine’’ girip “Ekran Kilidi” altında “dene” butonuna tıklayarak test edebileceklerini aktardı.

youtube-premium.jpg
Bu kapsamda YouTube yeni özellik ile videoyu izlerken dokunmatik girişi devre dışı bırakacak. Özelliği kullanmak isteyen kullanıcıların sol üst köşede bulunan dişli simgesine daha sonra ekran kilidi seçeneğine dokunmaları yeterli olacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN