Yüzde Bulunan Lekeleri Silgi Gibi Siliyor Pürüzsüz Hale Getiriyor! Bu Karışım En Pahalı Kremleri Gölgesinde Bırakacak!

Yüzde Bulunan Lekeleri Silgi Gibi Siliyor Pürüzsüz Hale Getiriyor! Bu Karışım En Pahalı Kremleri Gölgesinde Bırakacak!

Bağışıklık sistemine en yararlı ürünler arasında bilinen zerdeçal, son günlerde cilt problemleri için oldukça yardımcı oluyor. Bu durum, uzmanların yeni bir zerdeçal kremini ön plana çıkarmasıyla birlikte daha farklı bir hale geldi. Son zamanlarda tüm kadınlar, evlerinde pratik olarak zerdeçal kremi hazırlayarak ciltlerine bakım yapmaya devam ediyor. İşte, yapılışı oldukça kolay olan zerdeçal kremine dair merak edilen her şey...

Birkaç yıl içerisinde artış gösteren stres faktörleri ve düzensiz beslenme durumları, bazı zamanlar insanların ciltlerinde lekeler oluşmasına sebep oluyor. Buna bağlı, özellikle kadınlar, ciltlerine iyi gelen ürünlerin hangisi olduğunu oldukça merak ediyor. Uzmanlar, bağışıklık sistemi adına etkili bir doğal yöntem olan zerdeçalın cilt problemlerine de faydalı olduğunu paylaştılar.

Cilt problemlerinde yüzün pürüzsüz ve parlak olmasını sağlayan zerdeçal, aynı zamanda krem formunda ciltte bulunan sivilcelerin de ortadan kalkmasına yardımcı oluyor. İçeriğinde bulunan maddeler yardımıyla mucizevi cilt bakım ürünleri arasına girmeyi başaran zerdeçal, son zamanlarda krem formunda merakla araştırılıyor. İşte, cildinizi pürüzsüz ve parlak bir hale getiren zerdeçal kremi ile ilgili merak edilen her şey...

haberici.jpg

ZERDEÇAL KREMİ NASIL HAZIRLANIR?

MALZEMELER

4 yemek kaşığı shea yağı
1 yemek kaşığı balmumu
Yarım yemek kaşığı zerdeçal tozu

HAZIRLANIŞI

Öncelikle benmari usulü ortam oluşturmamız gerekiyor. Sonra kaynar suyun üzerine cam bir kaseyi yerleştirelim. Ortam hazır hale geldikten sonra 4 yemek kaşığı shea yağı, 1 yemek kaşığı balmumu ve yarım yemek kaşığı zerdeçal tozunu hazırladığımız cam kasenin içerisine ekleyelim. Ardından cam kaseye ilave ettiğimiz malzemeleri benmari usulü ile eritirken tahta kaşık yardımıyla karıştırmaya başlayalım. Daha sonra tüm bütün malzemeleri homojen bir duruma gelene kadar kaynatma işlemine devam edelim. Sonra kasenin içerisine su ilave ederek hazırladığımız karışımı kapaklı bir zam kavanoz olacak şekilde içerisinde muhafaza etmek için yerleştirelim. Hazırladığımız bu kremi 1 ay olacak şekilde düzenli olarak uyguladığınızda cildimiziz parlak ve pürüzsüz bir noktaya gelmesini sağlayabiliriz.

haberici2-001.jpg

ZERDEÇAL KREMİNİN FAYDALARI

Zerdeçal kremi, ciltte bulunan sorunların ortadan kalkmasına yardım olurken cilt yüzeyinin sağlıklı olarak parlamasına da yardımcı olur. Aynı zamanda toksin maddeleri uzaklaştırır ve sivilce, akne ve kırışıklıklara son derece etkili bir şekilde faydalıdır.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN