Yüzüklerin efendisi ne zaman yayınlanacak? Yüzüklerin Efendisi hangi tarihte, nerede yayınlanacak?

Yüzüklerin efendisi ne zaman yayınlanacak? Yüzüklerin Efendisi hangi tarihte, nerede yayınlanacak?

İnternet üzerinden en çok araştırılan konular arasında Yüzüklerin Efendisi serisinin yeni filmi ile ilgili sorular yer alıyor. Peki film ne zaman yayınlanacak? Tüm detaylar haberimizde.

Yüzüklerin Efendisi serisini severek takip eden insanlara müjdeli haber verildi. O efsane geri geliyor! Peki ne zaman yayınlanacak? Nerede yayınlanacak? Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

YÜZÜKLERİN EFENDİSİ GERİ DÖNÜYOR

Yüzüklerin Efendisi serisinin dizisi sevenleriyle Amazon Prime platformu üzerinden paylaşılmıştı. Tho Lord of The Ring of Power isimli dizi binlerce yıl öncesini anlatırken ikinci sezonda Orta Dünya'nın anlatılacağı da öğrenildi. Dizinin yeni sezonunda yapımcılığını New Line Cinema üstlenecek. 

Yüzüklerin Efendisi Geri Dönüyor

Yüzüklerin Efendisi serisinin yeni bölümlerinde hangi konular ya da filmde hangi oyuncuların oynayacağı ile ilgili bir açıklama henüz yapılmadı. Yüzüklerin Efendisi filmi toplam 30 farklı kategoride Oscar adayı gösterilirken 7 ödül kazandı. Filmin yönetmenliğini Peter Jackson üstleniyor. Başrolde Elijah Wood, Viggo Mortenson, Ian McKellan, Cate Blanchett, Orlanda Bloom gibi birçok başarılı isim yer alıyor. Yüzüklerin Efendisi serisi sonrasında Hobbit serisi bazı insanlar tarafından beğenilirken bazı insanlar tarafından ise çok eleştirilmişti. 

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN