"Yüzyılın değişimi" Yalı Çapkını'nın yakışıklı yıldızı Ferit'in eski halini görenler "Fiyasko" dedi

"Yüzyılın değişimi" Yalı Çapkını'nın yakışıklı yıldızı Ferit'in eski halini görenler "Fiyasko" dedi

Son günlerin popüler oyuncularından Mert Ramazan Demir, Yalı Çapkın'ı dizisinde bir anda tüm Türkiye'nin beğenisini kazandı. Bir anda parlayan ünlü oyuncunun eski hali sosyal medyada dolaşıma girdi. Demir'in eski halini görenlerin "Yüzyılın değişimi" yorumunda bulunması dikkat çekti.

Son günlerin çok konuşulan ismi Mert Ramazan Demir'in eski halini görenler şaşkınlığını gizleyemedi. Yakışıklı oyuncu uzun saçlı haliyle tanınmadı. Bakın Yalı Çapkını dizisinin Ferit'i Mert Ramazan Demir eskiden ne haldeymiş?

Yalı Çapkını dizisinde başrol oynayan Mert Ramazan Demir, son günlerde çok konuşulmaya başlandı. Kısa sürede çok sayıda hayran kitlesine kavuşan oyuncunun eski görüntüleri herkesi şaşırttı. Bakın yakışıklı Ferit eskiden ne haldeymiş?

foto.jpg

YALI ÇAPKINI FERİT'İN GEÇMİŞİ ŞAŞIRTTI! ESKİ HALİ TANINMADI

Başladığı günden beri sosyal meydanın gündeminden düşmeyen Yalı Çapkını dizisi oyuncu kadrosu ve senaryosuyla büyük ilgi gördü.

mardin.jpg

Başrollerinde Mert Ramazan Demir ve Afra Saraçoğlu'nun oynadığı dizi her bölümüyle izlenme rekorları kırmaya devam ediyor.

yalicapkini.jpg

ESKİ HALİ EKSİ NOT ALDI

Dizide oyunculuğu kadar yakışıklılığıyla da dikkatleri üzerine çeken Mert Ramazan Demir'in eski haline dair fotoğraflar ortaya çıktı.

kanka.jpg

Demir'in o halini gören tanımakta zorlandı.

yalicapkini1.jpg

Uzun saçlı hali çoğu hayranı tarafından beğenilmedi. Peki siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN