HDP'li ilçe başkanı Kızıler 'terör örgütüne üye olmak' suçundan tutuklandı

HDP'li ilçe başkanı Kızıler 'terör örgütüne üye olmak' suçundan tutuklandı

Kahramanmaraş'ta terör örgütü PKK ile bağlantısı olduğu iddiası ile gözaltına alınan HDP Pazarcık İlçe Başkanı Naci Kızıler, sevk edildiği adliyede 'terör örgütüne üye olmak' suçundan tutuklandı.

Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, HDP Pazarcık İlçe Başkanı Naci Kızıler'in terör örgütü PKK ile bağlantısı olduğu ihbarı üzerine çalışma başlattı.

Çalışma sonunda ekipler, HDP İlçe Başkanlığı'na ve Kızıler'in Memişkahya Mahallesi'ndeki evine operasyon düzenledi. Evinde yakalanan Naci Kızıler, gözaltına alındı. İlçe başkanlığında ve evde yapılan aramalarda bulunan dijital materyallere el konuldu. İl Emniyet Müdürlüğü'ne getirilen Naci Kızıler, sorgusunun ardından hastanede sağlık kontrolünden geçirildikten sonra Pazarcık Adliyesi'ne sevk edildi.

PKK'YA DESTEK İDDİASIYLA TUTUKLANMIŞTI

Öte yandan haziranda terör örgütü PKK'nın sözde 'Avrupa Kürdistanlılar Demokratik Kongresi' altında 'sosyal alan yapılanması'nda örgüte finansman ve eleman sağlayanlara yönelik polisin çalışması kapsamında Naci Kızıler'in de aralarında olduğu 4 kişi tutuklanmıştı.

TUTUKLANDI

Kahramanmaraş'ta polisin düzenlediği operasyonda terör örgütü PKK ile bağlantısı olduğu iddiası ile gözaltına alınan HDP Pazarcık İlçe Başkanı Naci Kızıler, sevk edildiği adliyede 'terör örgütüne üye olmak' suçundan tutuklandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN