Görevden alındı mı? Hakkındaki iddialara cevap verdi

Görevden alındı mı? Hakkındaki iddialara cevap verdi

Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) Başkanı ve Cumhurbaşkanı Spor Danışmanı Hidayet Türkoğlu görevlerinden el çektirildiği iddialarını yalanladı: Görevlerimi tüm bilgim, birikimim ve vizyonumla sürdürmeye devam ediyorum.

Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) Başkanı ve Cumhurbaşkanı Spor Danışmanı Hidayet Türkoğlu, görevlerinden el çektirildiği iddialarını yalanladı.

Cumhuriyet’in kulis haberine göre, TBF Başkanı ve Cumhurbaşkanı Spor Danışmanı Hidayet Türkoğlu’nun mevcut görevlerinden el çektirildiği öne sürülmüştü. Türkoğlu’na ayrıca Saray’daki odasını boşatması talimatı verildiği iddia edilmişti.

"GÖREVLERİMİ SÜRDÜRMEYE DEVAM EDİYORUM"

Hidayet Türkoğlu, söz konusu haberleri sosyal medya hesabından yalanlayan bir açıklama yaptı. Türkoğlu açıklamasında, “Büyük gururla sürdürdüğüm Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanlığı ve Türk basketboluna hizmet etmek üzere seçilerek icra ettiğim Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanlığı görevlerimi tüm bilgim, birikimim ve vizyonumla sürdürmeye devam ediyorum” dedi.

Türkoğlu, haberle ilgili ise, “Yeni dönemde yapılacak seçimlere hazırlanan isimlerin, kalitesiz derme çatma yalan haberlerle değil, basketbolun geleceğine yönelik vizyon ve iş planlarıyla kampanya yürütmelerini dilerim. Camiamıza yakışacak yöntemin bu olduğuna inanıyorum” ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN