Hidayet Türkoğlu'ndan Rasim Ozan Kütahyalı'ya: Şeref yoksunu

Hidayet Türkoğlu'ndan Rasim Ozan Kütahyalı'ya: Şeref yoksunu

Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu, Rasim Ozan Kütahyalı'nın Beyaz TV'ye dönmesine sert tepki gösterdi. Türkoğlu açıklamasında 'Mahkemece suçlu bulunan bu şeref yoksunu Rasim Ozan Kütahyalı'yı tekrar programa çıkararak hata yapan Beyaz TV'nin bu yanlıştan acilen dönmesini bekliyoruz' dedi.

TV yorumcusu Rasim Ozan Kütahyalı'ya bir tepki de TBF Başkanı Hidayet Türkoğlu'ndan geldi.

Geçen yıl Beyaz TV'deki spor programında sarf ettiği sözlerle Boşnaklara hakaret ettiği için "Halkın bir kesimini sosyal sınıf din mezhep cinsiyet, bölge farklılığına dayanarak alenen aşağılama" suçundan ceza alan Rasim Ozan Kütahyalı, geçtiğimiz günlerde Beyaz TV'deki programa geri dönmüştü.

"ŞEREF YOKSUNU RASİM OZAN"

Bu gelişmeler üzerine Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı ve Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanı Hidayet Türkoğlu da, Rasim Ozan Kütahyalı için "Mahkemece suçlu bulunan bu şeref yoksunu Rasim Ozan Kütahyalı'yı tekrar programa çıkararak hata yapan Beyaz TV'nin bu yanlıştan acilen dönmesini bekliyoruz" ifadesini kullandı.

Türkoğlu daha önce de Rasim Ozan için "Boşnak ve Türk halkının vicdanında müebbete mahkum olan, ahlaksız, aşağılık ve özrü mümkün olmayan hakaretin sahibi..." yorumunu yapmıştı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN