İbrahim ve İdo Tatlıses'ten engellilere ve sokak hayvanlarına destek geldi

İbrahim ve İdo Tatlıses'ten engellilere ve sokak hayvanlarına destek geldi

Ünlülerin bağışladığı eşyalar ile sokak hayvanları ve engellilere destek vermeyi amaçlayan Ünlü İkinci El projesine, İbrahim Tatlıses ve oğlu İdo Tatlıses de destek verdi.

Ünlülerin bağışladığı eşyalarla engellere ve sokak hayvanlarına destek olmayı amaçlayan Ünlü İkinci El projesine İbrahim Tatlıses ve oğlu İdo'dan da destek geldi.

15-10/09/ibo.jpg

İbrahim Tatlıses, daha öne sahnede giydiği bir takım elbisesini "Benim için manevi değeri var" diyerek 500 liradan satışa sundu. Tatlıses, "Herkesin önünde her türlü engel çıkabiliyor. Ancak vücut sağlığını kaybeden insanların karşılaştığı engeller çok daha fazla. Onların zorluklarını ortadan kaldırmak görevimiz" şeklinde konuştu.

15-10/09/ido.jpg

İdo Tatlıses ise Amerika'dan aldığı ve üzerinde Tatlıses yazan özel şapkasını proje yararına bağışladı.

İpek Açar Kayahan'ın eşyalarını bağışlamıştı

Projeye, geçtiğimiz hafta ünlü sanatçı Kayahan'ın eşi İpek Açar da destek verdi. İpek Açar, Kayahan'ın son sahnesinde giydiği şapkası ve şarkı söylediği mikrofonu proje yararına bağışladı.

Engelsiz Yaşam Vakfı’nın Semak Makine’nin desteğiyle yürüttüğü sosyal sorumluluk projesi "Ünlü İkinci El" büyümeye devam ediyor. Ünlü isimlere ait kıyafet ve eşyaların, unluikinciel.engelsizyasamvakfi.org sitesi üzerinden engelliler ve sokak hayvanları yararına satışa sunuluyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN