Iğdır’da tarihi eser kaçakçılığı operasyonu

Iğdır’da tarihi eser kaçakçılığı operasyonu

IĞDIR (İHA) – Iğdır’da jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmalar sonucu 2 adet gözyaşı şişesi ile 1 adet Osmanlı dönemine ait kolye ucu ele geçirildi

Edinilen bilgiye göre, İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yapılan çalışmalar neticesinde, Iğdır’da satılmak istenen 2 adet gözyaşı şişesi ile 1 adet Osmanlı dönemine ait kolye ucu ele geçirildi. 65 plakalı bir araç ile Van’dan tarihi eser getirileceği bilgisi alınması üzerine, Suveren Jandarma Karakol Komutanlığı önünde bulunan yol kontrol ve arama noktasında, 65 plakalı şüpheli araç durduruldu. H.U. isimli şahsın üzerinde yapılan kontrolde tarihi eser niteliği taşıyan 2 adet gözyaşı şişesi ile 1 adet Osmanlı dönemine ait kolye ucu ele geçirildi. Gözaltına alınan H.U. isimli şahıs serbest bırakılırken, ele geçirilen malzemelere ise el konuldu.

IĞDIR/İHA



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN