İİT'den İsrail saldırılarına kınama

İİT'den İsrail saldırılarına kınama

İslam İşbirliği Teşkilatı, İsrail'in Gazze Şeridi'ne yönelik başlattığı hava saldırılarını kınadı.

İslam İşbirliği Teşkilatı (İİT), İsrail'in Gazze Şeridi'ne yönelik hava saldırılarını kınadı.

İİT'den yapılan yazılı açıklamada "İsrail'in saldırıları, uluslararası hukukun ve uluslararası anlaşmaların ciddi bir şekilde ihlalidir." ifadelerine yer verildi.

Açıklamada, gerginliğin tehlikeli bir boyuta ulaşmasının tamamen İsrail'in sorumluluğunda olduğu belirtilerek, Filistinlilere yönelik devam eden hak ihlallerinin ve saldırıların durdurulması, Filistin halkına uluslararası koruma sağlanması çağrısında bulunuldu.

CİDDE/AA

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN