İki kardeşin arazi kavgası kanlı bitti

İki kardeşin arazi kavgası kanlı bitti

Sakarya'da, iki kardeş arasında arazi anlaşmazlığı nedeniyle çıkan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Kavgada ağabey, kardeşini pompalı tüfekle yaraladı.

Olay, Kocaali ilçesi Merkez Camii mevkiinde meydana geldi. İddiaya göre, ağabey E.Ç. ile kardeşi T.Ç. arasında arazi anlaşmazlığı sebebiyle tartışma yaşandı.

KARDEŞİNİ POMPALI TÜFEKLE VURDU

Kısa sürede büyüyen tartışma esnasında ağabey E.Ç., kardeşi T.Ç.’ye pompalı tüfek ile ateş açtı. Yaralı kardeş E.Ç., özel araç ile Kocaali Devlet Hastanesine kaldırıldı. Kardeşini vurarak yaralayan ağabey E.Ç. ise polis ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı.

Yaralı E.Ç. ilk müdahalesinin ardından Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi. Yaralının durumunun iyi olduğu öğrenilirken, konu ile ilgili inceleme başlatıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN