İş Bankası'ndan yapılandırma fırsatı: Diğer banka borçlarınız için 'transfer kredisi' imkanı!

İş Bankası'ndan yapılandırma fırsatı: Diğer banka borçlarınız için 'transfer kredisi' imkanı!

İş Bankası borç transfer kredisi nedir, merak konusu oldu. Vatandaşlar, diğer bankalara ait borçları için İş Bankası'ndan uygun ödeme koşullarına sahip avantajlı yapılandırma kredisinden faydalanabiliyor. İşte, başvuru ekranı...

Daha önce müşterileri için 'transfer kredisi' imkanı sunan İş Bankası, şimdi de 'borç transfer kredisi' ile başka bankalara ait borçları avantajlı ve güncel imkanlarla yapılandırma fırsatı sunuyor. Bu sayede müşteriler, gelir durumunu ve faiz oranlarını yeni kredi kampanyasıyla beraber eski borçlarını yapılandırabiliyor.

İŞ BANKASI BORÇ TRANSFER KREDİSİNE NASIL BAŞVURULUR?

Geçtiğimiz dönemdeki kampanyayla konut kredisi borcunu 'borç transfer kredisi' ile yapılandırma fırsatı sunan İş Bankası, şimdi ise devam eden borçlar için başvuruları almaya başladı. Başvuruların olumlu sonuçlanması durumunda, güncel faiz oranları ve borçların yapılandırılması imkanı sağlanıyor.

İŞ BANKASI BORÇ TRANSFER KREDİSİ BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

Konut kredisi ve taşıt kredisinde yapılandırma için şubelere giderek başvuru yapılabilmektedir. Banka müşterilere özel değerlendirme ile transfer kredisi ile sonuç belirleyecektir. Olumlu sonuçlandığı taktirde transfer kredisi müşterilere sunulmaktadır.

İŞ BANKASI BORÇ TRANSFER KREDİSİ FAİZ ORANLARI

36 ay vadeyle 'borç transfer kredisi' veren İş Bankası; konut, kredi, taşıt ve ihtiyaç kredileri için borç transferi yapacak olan müşterilere İş Bankası şubesine giderek kredi başvuru şartları ile kredinin konut veya ihtiyaç kredisi gibi çeşide göre başvuru esnasında özel olarak belirleneceği duyuruldu.

İŞ BANKASI TRANSFER KREDİSİ BAŞVURU SAYFASI

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN