İstanbul TEM'de meydana gelen kazanın etkisi devam ediyor

İstanbul TEM'de meydana gelen kazanın etkisi devam ediyor

TEM Edirne istikametinde sabah saat 10.00 sıralarında büyük bir kaza meydana geldi. Kazada şans eseri ölen ya da yaralanan olmazken, saat 15.00 itibariyle bölgede trafik halen kontrollü olarak sağlanıyor.

Meyve yüklü kamyonun akaryakıt tankerine arkadan çarpması sonucu meydana gelen kaza sonucu tankerde hasar meydana geldi.

17-05/05/3-1493989017.jpg

Tankerden sızan mazot yolu kaplarken, kamyondan dökülen kasalarca meyve de TEM'i kapattı.

17-05/05/1-1493989008.jpg

Olayda şans eseri ölen ya da yaralanan olmazken, tankerin alev almaması büyük bir facianın önüne geçti.

2 SAAT BOYUNCA KAPATILDI

Ancak kaza nedeniyle TEM otoyolu Edirne istikameti 2 saat boyunca araç trafiğine kapatıldı. Kazanın üzerinden saatler geçmesine rağmen yola sızan akaryakıt nedeniyle trafik kontrollü olarak sağlanıyor.

17-05/05/4.jpg

Saat 15.00 itibariyle Karayolları ekipleri temizlik çalışmalarını sürdürürken, polis de kontrollü olarak trafiğe açılan yolu zaman zaman tamamen ulaşıma kapatarak, sürücüleri yeni bir kaza ihtimaline karşı uyarıyor.

İSTANBUL/DHA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN