İstanbul'a yağan çamur gün ağarınca ortaya çıktı

İstanbul'a yağan çamur gün ağarınca ortaya çıktı

İstanbul'un birçok noktasında etkili olan çamur yağışı gökyüzünü turuncuya çevirirken araçları da çamur içinde bıraktı.

Dün gece saatlerinde İstanbul genelinde çamur yağışı etkili oldu. Gün ağarınca arabaların çamur içinde kaldığı görüldü. Sabah uyanınca araçlarını çamurlu gören sürücüler oto yıkamacılara akın etti. 

Ayrıca yağış nedeniyle gökyüzüne turuncumsu bir renk hakim oldu.

1-001.jpg

Aracı çamur olan ve yıkatmak için oto yıkamacıya gelen Serhat Kılıç durumu  "Havalimanına gideceğim müşterilerimi almak için mecburen getirdim yıkatmak için erkenden. Çünkü acayip bir çamur vardı. O yüzden getirdik yıkattık. Şimdide işimize geri döneceğiz. Evim burada yakında. Aslında ben gece getirdim, kapalıydı. Yapmadılar, yıkamadılar. Sabah geldim, baktım açıklar bende yıkattım” cümleleriyle anlatı.

2.jpg

ÇAMUR YAĞIŞI NEDİR?

Yeryüzünden buharlaşan suyun, toz bulutu ve güneş ışınları ile birlikte yağış olarak tekrar yeryüzüne düşme olayına çamur yağışı adı veriliyor. Meteorolojik bir olay olan çamur yağışı mevsim geçişleri ya da sıcaklık düşüşlerinde etkisini gösteriyor.       

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN