İstanbul'da corona virüs yoğunluğu yaşanan bölgeler güncellendi! İşte 39 ilçenin koronavirüs risk haritası

İstanbul'da corona virüs yoğunluğu yaşanan bölgeler güncellendi! İşte 39 ilçenin koronavirüs risk haritası

İstanbul koronavirüs risk haritası ve ilçe ilçe corona virüsü yoğunluğuna sayfamızda yer verdik. Ülke genelinde vaka sayısı düşüyor fakat İstanbul'da Esenyurt, Esenler, Küçükçekmece ve Bağcılar'da artan yoğunluk dikkat çekiyor. Fatih, Beyoğlu, Üsküdar, Beylikdüzü, Kadıköy ve diğer tüm ilçelerin corona virüs vaka yoğunluğunu haberimizde görebilirsiniz. Sağlık Bakanlığı, kovid-19 salgın riski haritasını 'megakent' için güncelledi. 16 milyon nüfuslu İstanbul'un 39 ilçesinin yer aldığı corona virüs yoğunluk haritasına göre en riskli semtler ve mahalleler nereler? İşte İstanbul covid-19 risk haritası ve vaka yoğunluğu...

'İstanbul'da hangi ilçelerde corona virüs var?', 'İstanbul'da en riskli yerler nereler?', 'İstanbul koronavirüs son durum nedir?' sorularının yanıtları internette araştırılıyor. Son yüzyılın en büyük küresel felaketi olarak kabul edilen kovid-19 salgın hastalığının ülkemizdeki merkezi İstanbul olarak açıklandı. Salgın hastalığa karşı tedbirleri sıkı tutan Sağlık Bakanlığı, ücretsiz olarak yayınladığı 'Hayat Eve Sığar' adlı uygulamayla megakent İstanbul'un 39 ilçesinin covid-19 vaka yoğunluğu kamuoyuyla paylaştı. Peki, 'İstanbul'da corona virüsünden kaç kişi öldü?', 'İstanbul'da en çok vaka yaşanan ilçe semt mahalle sokak neresi?', 'İstanbul corona virüs risk ve yoğunluk haritası' detaylarını KARAR.com okurları için derledik...

İSTANBUL CORONA VİRÜS RİSK HARİTASI

ADALAR

ARNAVUTKÖY

ATAŞEHİR

AVCILAR

BAĞCILAR

BAHÇELİEVLER

BAKIRKÖY

BAŞAKŞEHİR

BAYRAMPAŞA

BEŞİKTAŞ

BEYKOZ

BEYLİKDÜZÜ

BEYOĞLU

BÜYÜKÇEKMECE

ÇATALCA

ÇEKMEKÖY

ESENLER

ESENYURT

EYÜP

FATİH

GAZİOSMANPAŞA

GÜNGÖREN

KADIKÖY

KAĞITHANE

KARTAL

KÜÇÜKÇEKMECE

MALTEPE

ŞİLE

ŞİŞLİ

PENDİK

SANCAKTEPE

SARIYER

SİLİVRİ

SULTANBEYLİ

SULTANGAZİ

ÜMRANİYE

ÜSKÜDAR

TUZLA

ZEYTİNBURNU

İL-İLÇE-MAHALLE-SOKAK CORONA VİRÜS VAKASI SORGULAMA SAYFASI

Koronavirüs risk haritasını daha detaylı incelemek ve bölgenizdeki covid-19 yoğunluğunu görmek için BURAYA tıklayın.

TÜRKİYE'DE HANGİ ŞEHİRDE KAÇ CORONA VİRÜS VAKASI VE ÖLÜMÜ YAŞANDI?

81 ilin tamamında koronavirüs hastalığı görülürken en çok vaka sırasıyla; İstanbul, İzmir, Ankara, Konya ve Kocaeli'de yaşandı. İstanbul'da 12 bin 231, İzmir'de 1105, Ankara'da 960, Konya'da 601, Kocaeli'de 500 kişide covid-19 virüsü tespit edildi.

Ayrıca 10 ilde vaka sayıları 10'un altındayken 18 ilde ise 100'ün üzerinde vaka bulunuyor. En az korona vakası görülen iller ise Hakkari, Burdur, Ardahan, Kütahya, Aksaray, Tunceli, Kırşehir, Bartın, Batman ve Şırnak oldu.

Kovid-19 kaynaklı en çok ölümün yaşandığı 10 il sıralamasında, İstanbul 210 kişiyle ilk sırada yer aldı. İzmir'de 27, Kocaeli'de 14, Zonguldak'ta 12, Konya ve Ankara 11'er, Trabzon'da 9, Bursa'da 8, Balıkesir ve Tokat'ta 6'şar, Eskişehir, Malatya ve Muğla'da 5'er ölüm kayıtlara geçti.

81 İLDE KORONAVİRÜS VAKA VE ÖLÜM LİSTESİNİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN

'HAYAT EVE SIĞAR' UYGULAMASI İLE RİSKLİ BÖLGELERE GİRDİĞİNİZDE UYARI ALIN

Sağlık Bakanlığı'nın mobil uygulaması 'Hayat Eve Sığar', enfekte olan bir hastanın yakınına yaklaştığınızda veya koronavirüs salgınında riskli olarak tanımlanan bir bölgeye girdiğinizde sizi uyarıyor. 'Türkiye'de il-ilçe-mahalle-sokak bazında corona virüs yoğunluk haritası'nın da yer aldığı 'Hayat Eve Sığar' uygulamasını indirmek için BURAYA tıklayın.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN