İstanbul'da 'UBER'ci taksici gerginliği

İstanbul'da 'UBER'ci taksici gerginliği

İstanbul Atatürk Havalimanı ve Esenyurt'ta taksici- UBER tartışmalarına bir yenisi daha eklendi. Atatürk Havalimanı'nda UBER sürücüsünün yolcu alımı taksiler tarafından engelleniyor, Esenyurt'ta ise Uber aracı, taksiciler tarafından seyir halindeyken sıkıştırılıyor. O anlar kameralara saniye saniye yansıdı.

İstanbul'da Uber sürücüleri ile taksiciler arasında gerginlik sürüyor. İki tarafta birbirini suçlarken görüntüler de paylaşılıyor. Atatürk Havalimanı ve Esenyurt'ta yaşanan gerginlikler de cep telefonu kamerasına yansıdı. Atatürk Havalimanı'nda yaşanan olayda Uber sürücüsünün yolcu almasına taksiciler engel oluyor.

Gerginlik Uber sürücüsünün yolcu almaktan vazgeçmesi üzerine sona eriyor. Diğer görüntüde ise Uber aracı, taksiciler tarafından seyir halindeyken sıkıştırılıyor. Araçtaki yolcular bu sırada panik yaşıyor. Dakikalar süren taciz, Uber sürücüsünün refüje çıkmasıyla sona eriyor.

İSTANBUL/DHA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN