İşte Benim Stilim yarışmacısının eşi öldürüldü

İşte Benim Stilim yarışmacısının eşi öldürüldü

İşte Benim Stilim yarışmasının renkli yarışmacısı Nazlı Hamarat'ın eşi Emir Şaşmaz'la ilgili dün ortaya çıkan iddia doğrulandı.

Hamarat'ın eşinin Ukrayna'da öldürüldüğü iddia edilmişti. Ancak Hamarat "İddianın kesinliği yok. Araştırıyoruz. Lütfen olayı abartmayın. Konuyu kapatın" açıklaması yaparak konuyla ilgili tweet atanlara tepki göstermişti. Ancak Hamarat bu akşamüstü eşinin öldürüldüğü haberini sosyal medya hesabından duyurdu ve "Eşimin öldüğü kesinleşti. Allah bize sabır versin. Aşkım miniğim, kocam yok artık. Yanımda olduğunuz beni yalnız bırakmadığınız için teşekkürler" yazdı. 

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN