İşte Fatih Terim'in Hollanda maçı öncesi zafer konuşması

İşte Fatih Terim'in Hollanda maçı öncesi zafer konuşması

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Hollanda maçı öncesi oyuncularına aşıladığı güvenle alınan galibiyette önemli rol oynadı. 

 Avrupa Şampiyonası grup eleme maçında Konya'da Hollanda'yı konuk eden milliler, sahadan 3-0 gibi flaş bir skorla galip ayrılmayı başarmıştı.

Alınan bu önemli 3 puan öncesi Fatih Terim'in oyuncularını nasıl motive ettiği de ortaya çıktı.

Size laf ettirmem

1- Çocuklar ben sizin yetenek, beceri ve gücünüzü biliyorum. Sizin için ne derlerse desinler, ne konuşurlarsa konuşsunlar, ne anlatırlarlarsa anlatsınlar ben. size inanıyor, güveniyorum. Bunun için bu odadasınız, bu takımdasınız.

2- Şimdi bu maça kadar çok iyi çalıştık. Rakibimiz Hollanda'nın eksikleri ortada, bizim yapabileceklerimiz de ortada. Çıkın sahaya gücünüzü, becerinizi ciddiyetle ortaya koyun. Sergilediğiniz oyun halkımıza keyif versin, siz de alın.

3- Gol atarsınız, atamazsınız hiç önemli değil. Atarsanız coşku ve mutluluk olur. Siz elinizden geleni yapın, her şeyi ben göğüsleyeceğim. Kimseye siz için laf ettirmem. Haydi çocuklarım başarılar, Allah yardımcınız olsun. 

Fatih Terim maç sonrası ne dedi?

1- Teşekkür ediyorum. Hepinizi kutluyorum. Potansiyelinizi sahada kullandınız. Gücünüzü gösterdiniz. Gereği gibi ne yapılması gerekiyorsa yaptınız, neler yapabileceğinizi ortaya koydunuz. Benim güvenimi boşa çıkarmadınız.

2- Maç öncesi de size söylemiştim. Gücünüzü, becerinizi ortaya koydunuz. Dediklerimi yaptığınızda neler olacağını, ne hale büründüğünüzü, rakibin karşısında nasıl devleştiğinizi sizler de gördünüz. Sizden bunu bir kez daha isteyeceğim.

3- Kendim için değil, ülkem için bunu isteyeceğim. Bu takımın neler yapacağını Dünya görsün diye isteyeceğim. Bu çatı altındaki herkesi kutluyorum, teşekkür ediyorum. Beraberliğe ülkenin ihtiyacı olduğu günlerde bu zafer önemliydi. 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN