ITB India 2020, koronavirüs nedeniyle ertelendi

ITB India 2020, koronavirüs nedeniyle ertelendi

Dünyanın en büyük turizm fuarı ITB Berlin'in düzenleyicisi Messe Berlin firması tarafından, 15- 17 Nisan'da Bombay Sergi Merkezi'nde yapılması planlanan ITB India 2020'nin koronavirüs nedeniyle ertelendiği açıklandı.

ITB Hindistan organizatörleri, 15- 17 Nisan'da Bombay Sergi Merkezi'nde yapılması planlanan ITB India 2020'nin ertelendiğini ve ITB India 2021 olarak 7-9 Nisan'da Mumbai'da Bombay Fuar Merkezi'nde gerçekleştirileceğini duyurdu.

Yapılan açıklamada, koronavirüsün hızla yayılması nedeniyle bölgede ve dünyada çok fazla belirsizlik olduğu belirtilerek, "Son gelişmeler zorlayıcı olmaya devam ediyor ve önümüzdeki aylarda bu aşamada öngörülmesi çok zor. ITB Hindistan'ın katılımcılarının, alıcılarının ve ziyaretçilerinin güvenliğini sağlamak için ITB India 2020'yi ertelemeye karar verildi" denildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN