Jandarma Komutanlığı uyardı: Uludağ’da kısıtlamaları ihlal edenlere 893 bin lira ceza

Jandarma Komutanlığı uyardı: Uludağ’da kısıtlamaları ihlal edenlere 893 bin lira ceza

Bursa'da bir ayda korona tedbirlerini ihlâl eden 220 kişiye toplam 893 bin lira para cezası kesildi. Uludağ Jandarma Komutanlığı'ndan yapılan açıklamada trafik ekiplerinin kontrollere devam edeceği belirtilerek vatandaşların tedbirlere uyması istendi.

Kayak ve kış turizmi merkezlerinden Uludağ'da jandarma ekipleri yaptıkları kontrollerde 220 kişiye toplam 893 bin lira para cezası kesti. İl Jandarma Komutanlığına bağlı Asayiş ve Trafik ekipleri, kayak alanlarına kadar olan bölümde denetimlerini sıklaştırdı. Denetimler sırasında çeşitli suçlardan aranan 15 şahıs ve 6 araç yakaladı.

1 AYDA 893 BİN LİRA CEZA KESİLDİ

İl Jandarma Komutanlığına bağlı asayiş ve trafik ekipleri, Uludağ'da kar lastiği, kimlik kontrolleri, maske ve mesafe konularında sıkı denetimlerini sürdürüyor. Uludağ Jandarma Karakol Komutanlığı sezon içerisinde Uludağ bölgesinde çeşitli suçlardan aranan 15 şahıs ve 6 araç yakaladı.

Pandemi kuralları çerçevesinde yapılan denetim ve kontroller sonucu 6 işletme ile maske, sosyal mesafe ve sokağa çıkma kısıtlamalarını ihlâl eden 220 kişiye toplam 893 bin lira para cezası kesildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN