Kan bağışı yoğun ilgi gördü

Kan bağışı yoğun ilgi gördü

Bozüyük Fen Lisesi öğrencilerinin yürüttüğü, "Yeryüzündeki Tüm Canlılarına Umut Ol" e Twinning projesi kapsamında, Eskişehir Kızılay Kan Merkezi ile ortaklaşa yürütülen kan bağışı kampanyası yoğun ilgi gördü

Kampanyaya İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri ve öğretmenler başta olmak üzere vatandaşlar tarafından kan bağışında bulunularak destek verildi. Kan bağışı ile ilgili olarak Okul Müdürü Evren Canyılmaz, “Yoğun katılıma sahne olan kan bağışı kampanyası için desteklerinden dolayı eğitim camiamız ve Bozüyük halkına teşekkür ediyoruz, böyle bir etkinlikle farkındalık oluşturdukları için öğrenci ve öğretmenlerimle gurur duyduğumu ifade etmek istiyorum” dedi.

BİLECİK/İHA


(FOTOĞRAF)


YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN