Karabağ, Avrupa Ligi maçlarını Türkiye'de oynayacak

Karabağ, Avrupa Ligi maçlarını Türkiye'de oynayacak

UEFA, Azerbaycan ekibi Karabağ’ın iç saha maçlarını Türkiye’de oynama isteğine olumlu yanıt verdi. 29 Ekim'de Villarreal ile yapılacak ilk karşılaşma Fatih Terim Stadyumu’nda oynanacak.

Ermenistan'la yaşanan çatışmalar Azerbaycan'da  hayatın her alanını etkiledi. Ülkenin başarılı ekiplerinden Karabağ, UEFA Avrupa Ligi’ndeki ilk iç saha maçlarını Türkiye'de oynamayı talep etti. UEFA'nın olumlu yanıt verdiği talep sonrası takım ilk maçını, Başakşehir Fatih Terim Stadyumu’nda Villarreal ile yapacak. 

UEFA Avrupa Ligi’nde temsilcimiz Demir Grup Sivasspor ile aynı grupta yer alan Azerbaycan ekibi Karabağ’ın iç saha maçlarını Türkiye’de oynama isteğine UEFA’dan olumlu cevap geldi. 

azerbaycan-karabag.jpg

İLK MAÇ VİLLAREAL İLE 

Karabağ, gruptaki ilk iç saha maçında 29 Ekim Perşembe günü Başakşehir Fatih Terim Stadyumu’nda İspanyol ekibi Villarreal’i konuk edecek.

UEFA DİĞER MAÇLAR İÇİN HENÜZ KARAR VERMEDİ

İç sahada oynanan diğer maçlar için henüz karar alınmazken, Azerbaycan ekibi kalan karşılaşmaları da Türkiye’de oynamak istiyor. Konuyla ilgili son kararı ise UEFA verecek.

ÜLKEDE DİRENİŞ DEVAM EDİYOR 

Ülkede Ermeni işgaline karşı direniş devam ederken Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev, 20 köy ile 1 kasabanın daha işgalden kurtarıldığını açıkladı. Aliyev, "Yaşasın Azerbaycan ordusu. Karabağ Azerbaycan'dır" dedi. 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN