Karadeniz Sahil Yolu'nu kilitleyen kaza! TIR önce otobüse sonra otomobile çarptı

Karadeniz Sahil Yolu'nu kilitleyen kaza! TIR önce otobüse sonra otomobile çarptı

Samsun -Ordu kara yolunda, sürücüsünün kontrolünü kaybettiği TIR, önce yolcu otobüsüne daha sonra da bir otomobile çarptı. Meydana gelen zincirleme kaza nedeniyle Karadeniz Sahil Yolu ulaşıma kapandı. Yol, araçların kaldırılmasının ardından yeniden açıldı.

Kaza, saat 08.00 sıralarında Samsun’un Terme ilçesi Akçay Köprüsü’nde meydana geldi. Samsun’dan Ordu yönüne giden 55 ACT 703 plakalı TIR, sürücüsünün kontrolünden çıkıp önce 61 S 0545 plakalı yolcu otobüsüne, ardından da 34 AJ 6347 plakalı otomobile çarptı. Kazada araçlarda maddi hasar meydana geldi.

OTOBÜSÜN FREN SİSTEMİ KİLİTLENİNCE YOL TRAFİĞE KAPANDI

Yolcu otobüsünün fren sistemi kilitlenince Karadeniz Sahil Yolu trafiğe kapandı. Ekipler, Samsun istikametinden gelen sürücüleri, Ordu yönüne ters istikametten yönlendirerek, trafiği kontrollü olarak sağlamaya çalıştı.

Çağırılan çekiciyle yolcu otobüsünün kaldırılmasının ardından yaklaşık 2 saat sonra trafik akışı yeniden normale döndü.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN