Avni Burak Yenice kimdir? Neden öldü, kaç yaşındaydı? İşte merak edilenler

Avni Burak Yenice kimdir? Neden öldü, kaç yaşındaydı? İşte merak edilenler

Oyuncu ve seslendirme sanatçısı Avni Burak Yenice'nin beyin damarındaki çatlama sonucu yaşamını yitirdiği öğrenildi. Muğla'da hayatını sürdüren sanatçının ani ölümü, sevenlerini yasa boğdu. İşte, Avni Burak Yenice biyografisi...

Muğla Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Osman Can Yenice'nin oğlu olan Avni Burak Yenice, 30 yaşında hayatını kaybetti. Oyuncular Sendikası'ndan Avni Burak Yenice'nin ölümüne ilişkin yapılan açıklama şu ifadelere yer verildi:

"Sevgili üyemiz, genç meslektaşımız Avni Burak Yenice hayatını kaybetti. Çok üzgünüz. Başta ailesi olmak üzere tüm sevenlerine sabır diliyoruz. Başımız sağ olsun."

1372640.jpg

AVNİ BURAK YENİCE'NİN HAYAT HİKAYESİ

1991 yılında dünyaya geldi. Avni Burak Yenice, oyunculuğun yanı sıra çeşitli animasyon filmlerinde ve reklamlarda seslendirme yapıyordu.

Bu hafta içinde geçirdiği ameliyat nedeni ile hastaneye kontrole giden Avni Burak Yenice, kontrol sırasında birden fenalaştı.

Solunum sıkıntısı çeken Avni Burak Yenice'ye hastanede doktorlar tarafından müdahale edildi.

Yapılan tüm müdahalelere rağmen Avni Burak Yenice kurtarılamadı ve 30 yaşında hayata gözlerini yumdu.

Sosyal paylaşım sitesi Instagram'da @avniburakyenice, Twitter'da @avniburakyenice kullanıcı adıyla yer almaktaydı.

2021-06-20-151623.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN