Berkan: Altılı Masa'nın ortak iletişim sorunu var

Berkan: Altılı Masa'nın ortak iletişim sorunu var

Ali Bayramoğlu ve İsmet Berkan 'Sadece Gündem' programında Altılı Masa'nın seçim stratejisi ve yol haritası hakkında yorumlarda bulundu. Bayramoğlu, Altılı Masa'nın ortak iletişim sorunu var' ifadesini kullandı.

SERKAN CAN BOZKURT

Ali Bayramoğlu ve İsmet Berkan 'Sadece Gündem' programında gündemin öne çıkan başlıklarını değerlendirdi. Seçim takviminin açıklanmasının ardından Altılı Masa'nın adayının kim olacağı ise merakla beklenir oldu. Bayramoğlu ve Berkan canlı yayında Altılı Masa'nın yol haritasını ve HDP kapatma davası hakkında yorumlarda bulundu

"İYİ PARTİ KILIÇDAROĞLU'NU ADAY GÖSTERMEK İSTEMİYOR"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 2023 Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçim tarihini açıklamasının ardından Altılı Masa'nın adayının kim olacağı konusunda yorumlarda bulundu. Bayramoğlu, "Cumhurbaşkanı Erdoğan seçim tarihini açıkladı. Büyük bir ihtimalle fesih yoluna gidecektir. Tarih belli olsa da Altılı Masa'da henüz bir netlik yok. İYİ Parti tarafı Kılıçdaroğlu'nu aday göstermek istemiyor, fakat Kılıçdaroğlu yerine alternatif belli değil. Adayın kim olacağı tartışması bile muhalefetin bir kampanyası olacaktır. Bu konuda nasıl bir irade ve bütünlük gösterecekleri konuşulacak" dedi.

"ALTILI MASA ŞUBAT ORTASINDA ADAYI AÇIKLAYACAKTIR"

İsmet Berkan ise iktidarın seçim çalışmalarında daha önde olduğunu belirterek, "İktidar 28 Ekim'de 'Türkiye'nin Yüzyılı' diyerek seçim kampanyasına başladı. Altılı Masa ise türlü zorluklarla karşı karşıya. Zamanı biraz har vurup harman savurdu. 26 Ocak'ta Altılı Masa yol haritasını çizecek. 30 Ocak'ta da büyük bir gövde gösterisiyle alınan kararları açıklayacak. Ben Şubat ortası gibi artık Altılı Masa'nın cumhurbaşkanı adayını açıklayacağını düşünüyorum. Altılı Masa'nın cumhurbaşkanı adayı belirleme problemi haricinde bir büyük problemi de ortak iletişim sorunu olduğu ortaya çıktı" ifadelerini kullandı.

"HDP'NİN TAŞIYICI PARTİSİ TİP DEĞİL"

HDP kapatma davası hakkında da yorumda bulunan Ali Bayramoğlu, "Bir ittifak var ve bu ittifak bugün daha değerli hale geldi. Çünkü HDP'nin bir kapatılma riski var. HDP'nin kapatılması takdirinde HDP'nin politikası iktidarın parçası olarak mı sahaya girecekler yoksa HDP etrafında başka bir organizasyonla mı örgütlenecekler? Benim gördüğüm kadarıyla HDP'nin taşıyıcı partisi TİP değil de Yeşil Sol Parti gibi" yorumunda bulundu

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN