Ocaktan'dan Türkiye Yüzyılı değerlendirmesi: AK Parti 10 yıllık vizyonun çok gerisinde

Ahmet Taşgetiren ve Mehmet Ocaktan KARAR TV'de 'Türkiye Yüzyılı' söylemini değerlendirdi. Ocaktan, ''Türkiye Yüzyılı' söylemi güzel ama AK Parti, ilk 10 yıllık vizyonunun çok gerisinde. Hukuk, ekonomi, eğitim alanında kendisinin gerisinde kalmış bir tabloda.'' dedi.

ECE HANAŞOĞLU - OĞUZ BAKIR

KARAR Yazarları Ahmet Taşgetiren ve Mehmet Ocaktan KARAR TV'de yayınlanan Buradan Bakınca programında gündeme dair değerlendirmelerde bulundu. Seçimler yaklaştıkça sık yapılan anketlerde oy kaybettiği belirtilen AK Parti'ye ilişkin olarak konuşan Ahmet Taşgetiren, "Ciddi bir oy kaybı var ve giderilmesi mümkün görünmüyor" dedi. Konuya ilişkin konuşan Mehmet Ocaktan da ''Artık AK Parti ilk başta yaptıklarına karşı durumda. AK Parti toplumda oy zeminini kaybetti'' ifadelerini kullandı. Diğer yandan Türkiye’nin Yüzyılı söylemini değerlendiren Ocaktan ''Türkiye Yüzyılı' söylemi güzel ama AK Parti, ilk 10 yıllık vizyonunun çok gerisinde. Hukuk, ekonomi, eğitim alanında kendisinin gerisinde kalmış bir tabloda.'' dedi.

'CUMHURBAŞKANI, KONUŞMALARININ MUHALEFETTEKİ YANSIMALARINI DÜŞÜNMÜYOR'

'Partili Cumhurbaşkanlığı' dilini değerlendiren Taşgetiren ''Normalde prompter’a yansıyan Türkiye’nin Yüzyılı metnini yazanlar bir liderlik formatı çizmişler. Şu söylenmiyor mesela; ‘Şu partili cumhurbaşkanlığından da vazgeçelim.’ Halbuki partili cumhurbaşkanlığı, Türkiye’de milli liderliğin önünü kesen bir uygulama. Cumhurbaşkanı çok ideal bir konuşma yapıyor. Bir yerine muhalefet partileri ile kanlı bıçaklıymış gibi bir üslup kullanıyor. ‘Konuşmalarım muhalefetin tabanında nasıl yankı buluyor?’ diye düşünmüyor.''

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN