Cihangir İslam: Kılıçdaroğlu aday olursa seçimi rahatlıkla kazanır

Karar Tv'de Bi' Karar Ver programına konuk olan CHP İstanbul Milletvekili Cihangir İslam, "Cihangir İslam: Kılıçdaroğlu aday olursa seçimi rahatlıkla kazanır. Sahada Sayın Kılıçdaroğlu hakkında bir tane olumsuz şey duymadım. Bu hiçbir liderde olmayan bir özellik" şeklinde konuştu.

MERVE ŞİŞMAN

"KILIÇDAROĞLU HAKKINDA BİR TANE OLUMSUZ ŞEY DUYMADIM"

Elif Çakır ve Yıldıray Oğur'un Bi Karar Ver programında konuk olan CHP İstanbul Milletvekili Cihangir İslam, cumhurbaşkanlığı seçimlerine yönelik konuştu. CHP'li İslam, "Sahada Sayın Kılıçdaroğlu hakkında bir tane olumsuz şey duymadım. Bu hiçbir liderde olmayan bir özellik. Cumhuriyet Halk Partisi olarak bunu abartmadan söyleyebiliyoruz. Biz adayımızı İzmir'de kampta ilan ettik, bizim adayımız Kılıçdaroğlu olarak çıktı" ifadelerine yer verdi.

"KILIÇDAROĞLU'NA CİDDİ ANLAMDA GÜVEN VAR"

Seçim çalışmalarına yönelik konuşan Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul Milletvekili Cihangir İslam, "Anadolu'daki çalışmalarımızda Kemal Kılıçdaroğlu'na karşı ciddi bir güven olduğu ve Kılıçdaroğlu'nun, anketlerin büyük çoğunluğunda cumhurbaşkanlığını rahatlıkla alabileceği ortaya çıkıyor. Bunların nedenine giremem" ifadelerini kullandı.

"BAŞÖRTÜLÜ BAKAN DA BAŞARISIZ"

Başörtüsü meselesi hakkında değerlendirmede bulunan Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul Milletvekili Cihangir İslam, "Başörtüsü AK Parti'nin meselesi değildir. 90'lı yıllarda Kürt kimliği meselesi vardı, sistematik işkence vardı ve başörtüsü meselesi vardı. Bunların üçü ile de uğraştık. Başörtüye yönelik, başörtülü bakandan başarısız, başörtüsüz olan da hata yapıyor. Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun vicdanen huzursuz olduğu için 'helalleşme' çağrısını yaptı. Bunları telafi etmek siyasette olağandır" dedi.

"EN AZ BİR ASGARİ ÜCRET GİRMEYEN HANE KALMAYACAK"

Cumhurbaşkanlığı seçimlerine yönelik anket çalışmalarından bahseden Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul Milletvekili Cihangir İslam, "Emin değilim ancak CHP'ye oy vermem asla diyenlerin oranı yüzde 17'ydi. 'CHP'ye oy vermem' diyenlerin oranı 'AK Parti'ye oy vermem' diyenlerin oranından daha düşük. Biraz objektif bakmak lazım. En az bir asgari ücret girmeyen hiçbir hane kalmayacak, kalmamalı. Bu bir hedef ve yapılacak. Çiftçiyi ciddiyetle ele aldık. Bunlar bizim gündemimiz." şeklinde konuştu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN