Kırmızı ışıkta geçen yayaya çarpmamaya çalışırken tramvayın altında kaldılar! Artçı ağır yaralandı

Sultangazi'de daha birkaç gün önce motosikletini alan genç ve arkadaşı tarmvay ile çarpıştı. Motosikletini daha 2 gün önce alan Ekrem B. (18) ve arkasında yolculuk eden arkadaşı İdris A. (19), çarpışmanın etkisi ile metrelerce sürüklendi. Tramvayın altında kalan İdris A.'nın ise tramvayın altında kalarak sürüklenmesinin ardından ağır yaralı olduğu bildirildi. O anlar ise güvenlik kameralarına böyle yansıdı.

Motosikletini birkaç gün önce alan genç arkadaşı ile seyahat ettiği esnada tramvay ile çarpıştı.

Kaza, 50. Yıl Mahallesi Eski Edirne Asfaltı Hacı Şükrü Tramvay Durağı mevkiinde meydana geldi. 2 gün önce motosikletini aldığı bilinen Ekrem Bora(18), arkadaşı İdris Aslan(19) ile beraber yeni alınan motosiklet ile yola çıktı.

KIRMIZI IŞIKTA GEÇEN YAYAYA ÇARPMAMAYA ÇALIŞTI

Yayalara için yanan kırmızı ışıkta karşıya geçmeye çalışan bir yayaya çarpmamak için manevra yapan motosiklet sürücü Ekrem Bora hakimiyetini kaybetmesi sonucunda, Mescid-i Selam yönünde ilerleyen tramvaya çarptı. Çarpmanın etkisiyle motosikletin arkasında yolculuk yapan İdris Aslan (19), tramvayın altında kalarak metrelerce sürüklendi.

ARKADAŞINI KUCAĞINA ALARAK KALDIRIMDA KADAR TAŞIDI

Tramvay yoluna devam ederken kazadan yara almadan kurtulan Ekrem Bora arkadaşının yere düştüğünü görmesinin ardından tel çitlerden raylara atlayarak, ağır yaralanan arkadaşı İdris Aslan'ı kucaklayıp, kaldırıma taşıdı. Aslan, bir esnafa ait özel araçla yakınlarda bulunan özel hastaneye götürüldü.

HAYATİ TEHLİKESİ DEVAM EDİYOR

İlk tedavisinin yapılmasının ardından ağır yaralanan Aslan, daha sonrasında ambulans ile Sultangazi Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Aslan'ın hayati tehlikesinin ise devam ettiği öğrenildi.

O ANLAR KAMERALARDA

Öte yandan kan donduran o korkunç kaza çevredeki ise çevredeki iş yerlerinin güvenlik kameralarına saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde, cadde de seyir halinde olan motosikletin sürücüsü, karşıya geçmeye çalışan yayaya çarpmamak için manevra yapıyor ve hakimiyetini kaybediyor ardından da tramvaya yoluna doğru savrularak, seyir halindeki tramvaya çarpıyor.

İlgili Haberler