Miami GP'den ilk görüntüler: F1 ilk iki günde yaşanan önemli anları paylaştı

Miami GP'den ilk iki antrenman görüntüleri ve önemli anlar Formula 1 tarafından paylaşıldı. İkinci antrenman seansında Mercedes pilotları oldukça iyi bir tablo çizerken Red Bull cehennemi yaşadı ve Ferrari, sorunlarıyla uğraştı. Oldukça zor bir pist yapısına sahip olduğu görülen Miami, izleyiciler için iyi bir şov olacakmış gibi gözüküyor.

Formula 1 tarafından yayınlanan önemli anlar görüntüleri, Miami GP'yi ve ilk iki günün ardından yaşananları aktardı.

Miami GP'de Mercedes pilotlarından George Russell, ikinci antrenmanlarını zirvede bitirirken Red Bull pilotları dayanıklılık sorunları ile uğraştı ve ilk iki antrenman seansında oldukça az veri elde ettiler.

Diğer tarafta şampiyonayı lider götüren Ferrari, Carlos Sainz'ın spin atıp aracına hasar vermesi ve şampiyona lideri Charles Leclerc'in istikrar problemleriyle dolu bir gün geçirdi.

"RED BULL VE FERRARİ BİRÇOK SORUNLA UĞRAŞIYOR"

Red Bull ve Ferrari dışında ortalama bir antrenman seansı geçiren diğer takımlar ve sürücüler, pistin özellikle belli virajlarının çok zor olduğunu ve bunun belli koşullarda tehlikeli olabileceğini iddia etti. Öte yandan pistin bu denli tehlikeli olmasının sebebi ise pistin sokak tipinde olması ve zor bir pist olması bu nedenle de sürücüler ve takımlar hem tedirgin hem de bu zorluğun üstesinden gelmek için sabırsızlıkla bekliyorlar.

"YARIŞ PAZAR AKŞAMI GERÇEKLEŞECEK"

Miami GP'sinde yarış TSİ ile Pazar günü saat 22.30'da gerçekleşecek ve yarışın tam bir görsel şölen olması bekleniyor.