Ali Bayramoğlu: Kararsız seçmen AK Parti'ye geri döndü

Anketlerde AK Parti'den ayrılan seçmenlerin bir kısmının geri döndüğü iddialarını değerlendiren gazeteci Ali Bayramoğlu, "Bu grubun bir kısmı AK Parti'ye geri döndü. Bu hafif bir rakam değil" dedi.

ECE HANAŞOĞLU

Gazeteci Ali Bayramoğlu ve İsmet Berkan, gündeme dair gelişmeleri KARAR TV'de yayınlanan Sadece Gündem programında değerlendirdi.

'GÜNDEMİ ONLAR BELİRLİYOR'

Altılı Masa'nın programlarına ilişkin konuşan İsmet Berkan "Altılı masa önce ortak bir program oluşturmaya çalışıyor eğer onu oluşturabilirlerse aralarından bir kişi de büyük ihtimalle Kılıçdaroğlu’nu resmen aday olarak ilan edecekler. Ortada program yok ada yok ve altılı parti bir arada hareket etmiyorken muhalefetin durgunluğundan söz etmek çok kolay. Bundan bir yıl önce gündemi muhalefetin belirlemesi söz konusu olamazdı. Şu an gündemi onlar belirliyor bu bile katedilen yolun en büyük göstergesidir" dedi.

Diğer yandan önceki seçimlere ilişkin anketlere de değinen Berkan "Geçtiğimiz seçimden 7-8 ay önceden yapılan anketlerin hepsi yanıldı. Şu anda daha seçime var bu yüzden bir yanılma söz konusu olabilir" ifadelerini kullandı.

'BUNLAR SADECE TÜRKİYE'NİN DEĞİL TÜM BATI ÜLKELERİN TEMEL KONUSU'

Türkiye'deki kültür savaşlarına değinen Ali Bayramoğlu da "Kültürel ayrışmaların nedenini görüyoruz Türkiye’de kültür gerginlikleri her zaman olacak" dedi.

"Türkiye şeriata gidiyor" tartışmalarına değinen Bayramoğlu "Türkiye artık laiklik elden gidiyor şeriat geliyor konusunu tartışmıyor ama ahlak konusunu tartışıyor. Aile kurumu nasıl düzenlenecek eşcinsellerin evliliği olacak mı eşcinsellerin aile formatına geçişine nasıl bakılacak bunlar sadece Türkiye’nin değil tüm batı ülkelerinin tartıştı temel ahlak konuları" ifadelerini kullandı.

Diğer yandan anket sonuçlarındaki 'AK Parti'den ayrıldığı belirtilen kararsız seçmenler' hakkında konuşan Bayramoğlu "Bu grubun bir kısmı AK Parti'ye geri döndü. Bu hafif bir rakam değil" dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN