İsmet Berkan’dan Şebnem Fincancı değerlendirmesi: Fincancı’ya yapılanlar Ahmet Kaya’ya yapılanlardan farklı değil

Şebnem Fincancı’nın Türk Silahlı Kuvvetleri’nin PKK’ya karşı "kimyasal silah kullandığı" iddiaları sonrasında başlayan tartışmalara ilişkin konuşan gazeteci İsmet Berkan durumun “Ahmet Kaya’ya yapılanlardan farkı ne?” diye sordu.

UBADE EVLİ

Ali Bayramoğlu ve İsmet Berkan gündemin öne çıkan gelişmelerini Sadece Gündem'de değerlendirdi.

Son günlerin önemli tartışma konularından olan Şebnem Fincancı ile ilgili olarak oluşturulan gündemi bir linç girişimi olarak değerlendiren Berkan, durumun “Ahmet Kaya’ya yapılanlardan farkı ne?” diye sordu.

Fincancı ile ilgili olarak Ali Bayramoğlu ise Fincancı’nın geçmiş kariyerine dikkat çekerek, kendisinin adli tıp alanında yaptığı çalışmalara ve işkenceyle olan mücadelesine atıf yaptı.

LGBT ve aile kavramının tarihi ve düşünsel seyri üzerine de değerlendirmelerin yapıldığı programda Berkan “Eşcinsel dindarlar camiye gitmesin mi? Bunu ondan kim mahrum edebilir?” diye sordu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN