Taksim'deki dehşet anları kamerada: Aracından inip bir anda kurşun yağdırdı

Taksim'de giden bir aracın arkasına sandalye ile vurulup camı patlatılınca ortalık karıştı. Aracından silahla inen şahıs 2 kişiyi yaraladı daha sonrasında ise olay yerinden kaçtı. Kameraya yansıyan o şoke eden görüntüler ise güvenlik kameralarına saniye saniye kaydedildi.

Taksim'de otomobiliyle trafikte ilerlemeye çalışırken 2 kişinin ellerine geçirdikleri sandalyelerden biriyle arka camının patlatılmasının ardından saldırgan sürücü, aracından inip sandalyeli 2 kişiye kurşun yağdırdı.

a.jpg

ALACAK VERECEK MESELESİ KURŞUN YAĞMURUYLA BİTTİ

Dün gerçekleşen olay Beyoğlu Taksim Talimhane mevkiinde meydana geldi. İddialara göre akşam saatlerinde aralarında alacak verecek meselesi olan Ali İshak E. ile Recep K. ve Murat K. arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine Ali İshak E., aracına binip olay yerinden uzaklaşmaya çalıştı.

c.jpg

ARKA CAMI PATLATILINCA SİLAH ÇEKTİ

O esnada arkasından koşan başka bir şahıs ise eline geçirdiği sandalye ile trafiğe takılan sürücünün otomobilinin arka camını patlattı. Bunun üzerine araçtan inen Ali İshak E., silahını çekerek Recep K. ve Murat K.’ya ateş açtı. Vatandaşlar ise korkuyla etrafa kaçışırken, olaya karışan bazı kişiler de eğilerek korunmaya çalıştı.

YUNUS EKİPLERİ ZANLIYI OLAYDA KULLANILAN SİLAHLA BERABER YAKALADI

Olayın ardından aracına binerek kaçmaya çalışan Ali İshak E. fazla uzaklaşmadan Beyoğlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Motosikletli Polis Timleri Amirliği ekipleri tarafından olayda kullandığı silah ile birlikte kıskıvrak yakalandı.

b.jpg

ARKADAŞLARI HASTANEYE GÖTÜRDÜ: 1'İ AĞIR 2 YARALI

Olayda omzundan yaralanan Recep K.’nın ise arkadaşları tarafından Taksim’deki özel bir hastaneye götürüldüğü ve hayati tehlikesinin olmadığı belirtilirken karnından yaralandığı öğrenilen Murat K.’nın ise arkadaşları tarafından Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesine götürüldüğü ve hayati tehlikesinin olduğu öğrenildi.

Polis ekipleri tarafından yakalanan saldırgan Ali İshak E., hastanede sağlık kontrolünden geçirilmesinin ardından emniyete götürüldü. İfadesi alınarak “kasten yaralama” suçundan adli işlem yapılan Ali İshak E. ardından adliyeye sevk edildi.

O dehşet anları ise güvenlik kameralarına böyle kaydedildi.