Ahmet Taşgetiren: Yangından mal kaçırır gibi ihaleler yapılıyor

Deprem felaketinin 44. gününde ise açıklanan resmi can kayıpları 50 bin 96 kişiye yükseldi. Kahramanmaraş merkezli yaşanan deprem felaketi, Şanlıurfa ve Adıyaman'da gerçekleşen sel felaketi ile birlikte şimdi de ihale tartışması yapılıyor. KARAR TV'nin Buradan Bakınca programında gündemi değerlendiren Ahmet Taşgetiren ihaleler hakkında, 'Yangından mal kaçırır gibi ihaleler yapılıyor' dedi.

KARAR TV ekranlarında gündemi değerlendiren Ahmet Taşgetiren ve Mehmet Ocaktan, cumhurbaşkanlığı seçim sürecine yönelik konuştu.

6 Şubat tarihinin sabahında yaşanan Kahramanmaraş merkezli deprem ise 50 bin kişinin hayatını kaybetmesine neden oldu.

KARAR TV'de konuşan Taşgetiren, "Bir yandan deprem felaketi, diğer yandan sel felaketi yaşandı. Çadır kentte çadırları su bastı. Yaşanması zor durumlar meydana geldi. Yetkililer, 'enkazların kaldırılması bir buçuk yılı bulur' şeklinde konuşuyor. İhaleler yapılıyor, şehircilik bakanlığı tarafından. Yangından mal kaçırır gibi ihaleler yapılıyor. Tam da bu zamanlarda seçime gidiyoruz. İttifaklar içerisinde ise sancılar var" şeklinde konuştu.

ghghjghhjghj.png

Mehmet Ocaktan ise yaşanan deprem felaketinde ihmaller olduğuna değinerek, "İktidar adına büyük bir zaaf var. Deprem riskinin olduğu bölgelerde iktidar gerekli organizasyonu sağlamalıydı. Maalesef yapmadı. Seçimi atlatalım psikolojisi var iktidarda" ifadelerine yer verdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN