Trafikte hareket halindeyken aracına sopayla saldırdılar

İstanbul'da iki hafif ticari aracın sürücüleri arasında yol verme tartışması çıktı. Tartışmanın alevlenmesi üzerine aracına binip uzaklaşmak isteyen Yasin B. diğer araçtaki kişiler tarafından takip edildi. Saldırganlar camlarından çıkardıkları sopa ile trafikte hareket halindeyken Yasin B.'nin aracına saldırırken, o anlar ise böyle kaydedildi.

İstanbul Eyüpsultan'da gerçekleşen olayda, saat 14.00 civarlarında iddiaya göre hafif ticari aracıyla seyir halinde olan Yasin B. ile başka bir hafif ticari araç sürücüsü arasında yol verme tartışması çıktı.

Tartışmanın büyümesi ile Yasin B. olay yerinden uzaklaşmak istedi fakat diğer araç sürücüsü Yasin B.'nin peşine takıldı. Takip eden kişi trafikte hareket halinde olmalarına rağmen aracının camından sopasını çıkartarak Yasin B.'nin aracına saldırdı. Saldırgan şahıs Yasin B.'nin aracına zarar verdikten sonra hiçbir şey olmamış gibi yollarına devam ettiler.

"SİNYAL VERMEDEN ÖNÜME ATLADI"

Başına gelenleri anlatan Yasin B. olay hakkında, "TEM Otoyolu'na bağlanacaktım, yolumda giderken trafiğe takıldık.

Trafikte şeridimde beklerken bir kişi sinyal vermeden önüme atladı. Ben haliyle bir sefer korna çaldım. Herhalde korna çalmama sinir oldu. Geldi ilk başta önümü kesti. Ben de olay çıkacağını anladım, bana saldırıp magandalık yapacağını anladım, aracımın kapısını kilitleyip ilerledim.

"PEŞİMDEN GELİP TAKİP ETTİ"

Peşimden gelip takip etti. Camından bir sopa çıkardı. Yanımda arkadaşım vardı, bu anları çekmesini istedim. Bana sopayla zarar vermeye çalıştı. Aracımın aynasını kırdı, arka tarafına baya hasar verdi. Ben de kaçınca tekrar peşimden geldi ve beni sopayla kovaladı.

"PSİKOLOJİM BOZULDU"

Mağdurum. Psikolojim bozuldu. Böyle bir şeyin olmaması lazımdı. Araçta yanımda ailemden birisi olabilirdi, kız arkadaşım olabilirdi, küçük bir çocuk olabilirdi. Bunlar kötü şeyler. Bu maganda hakkında umarım gerekenler yapılır. Şikayetçiyim. Hiçbir şey yapmamama rağmen tehdit ederek sopayla kovaladı" dedi.

YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Bunlar da İlginizi Çekebilir