Kartal'dan spor tesislerine dezenfekte çalışması

Kartal'dan spor tesislerine dezenfekte çalışması

Kartal Belediyesi’nin temizlik ve hijyen seferberliği hız kesmeden devam ediyor. Koronavirüs salgını nedeniyle söz konusu çalışmalar kapsamında bugün de ilçedeki spor tesislerini dezenfekte etti.

İstanbul Kartal'da daha önce ilçe genelinde tüm kamu kurumları, ibadethaneler, ulaşım noktaları, araçları, okullar, halkın yoğun olarak kullandığı ortak alanlar ile beraber birçok noktada düzenli olarak dezenfekte çalışması gerçekleştiren Kartal Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’nün alanında uzman ekipleri, kullandıkları özel solüsyonlarla spor tesislerini hijyenik hale getirdi.

Antrenman çalışmalarının gerçekleştiği alanlar, sahalar ve soyunma odaları başta olmak üzere sporcular ile yöneticilerin kullandığı ortak alanların tamamı, ilaçlama işlemine tabi tutuldu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN