Kartepe'de Kaybolan doktoru arama çalışmaları devam ediyor

Kartepe'de Kaybolan doktoru arama çalışmaları devam ediyor

Kocaeli'nin Kartepe ilçesinde aracıyla gezmeye çıktıktan sonra bir daha haber alınamayan doktor Uğur Tolun'u arama çalışmaları devam ediyor.

Başiskele ilçesinde özel bir hastanede görev yapan Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Dr. Uğur Tolun, 13 Ocak'ta Kartepe ilçesinde bulunan evinden çıktıktan sonra bir daha haber alınamadı. Uğur Tolun'u arama kurtarma çalışmaları devam ediyor.

Doktor Uğur Tolun'u (51) bulmak için jandarma, AFAD ve AKUT ekiplerince başlatılan arama çalışmasına dün akşam ara verildi.

kayipdottorarma.jpg

Çalışmalara sabah saatlerinde yeniden başlayan ekipler, arama faaliyetini Kuzuyayla bölgesinde yoğunlaştırdı. 

Tolun'un son görüldüğü yerle ilgili teknik çalışma gerçekleştiren jandarma ve polis ekipleri, faaliyetlerini sürdürüyor.

kayipdottorarma1.jpg

Başiskele ilçesindeki bir özel hastanede ortopedi ve travmatoloji uzmanı olarak görev yapan Tolun, 13 Ocak'ta aracıyla Kartepe'ye gitmişti. Tolun'un en son Maşukiye'de görüldüğü ve bir daha haber alınamadığı ihbarı üzerine arama çalışması başlatılmıştı.

DOKTORUN BİR BÜFEDEN ALIŞVERİŞ YAPARKEN GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI

kayipdottor.jpg

Kocaeli’nin Kartepe ilçesinde kaybolan ve bir daha kendisinden haber alınamayan doktor Uğur Tolun'a ait yeni görüntüler ortaya çıktı. Bir büfenin güvenlik kamera kayıtlarında Uğur Tolun'un aracıyla büfeye yaklaşıp, araçtan inişi ve ardından da büfeye girip, alışveriş yaptığı görüldü. Ayrıca Uğur Tolun'un İzmir'den gelen bir akrabası, Tolun'a ait cep telefonunun bozulduğu ve tamire verdiği için kızına ait telefonu yanına aldığını söylediği, ancak jandarma ekiplerinin Tolun’un kızına ait telefonunun yerini tespit edemediği öğrenildi. 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN