Kayseri şehidi Kamil Tunç'un acı haberi Afyonkarahisar'a düştü | Son dakika haber

Kayseri şehidi Kamil Tunç'un acı haberi Afyonkarahisar'a düştü | Son dakika haber

Kayseri'deki alçak saldırıda şehit olan 13 askerden komando er 20 yaşındaki Kamil Tunç'un acı haberi Afyonkarahisar'ın Hocalar İlçesi'nde oturan ailesine ulaştı.

Kayseri Komando Tugay Komutanlığı'ndan izne çıkan er ve erbaşları taşıyan otobüse bu sabah bombalı araçla düzenlenen saldırıda 13 asker şehit oldu. Şehitlerden komando er Kamil Tunç'un şahadet haberi, Hocalar İlçesi'nde oturan ailesine ulaştı. Şehidin babası inşaat işçisi İsmail Tunç ile annesi Hamiyet Tunç acı haberi aldıktan sonra gözyaşlarına boğuldu.

ANNE VE BABA SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Şehit Tunç’un yaklaşık 5 aylık asker olduğu ve Samsun’daki acemi dönem askerliğinin ardından usta birliği olarak Kayseri’ye gittiği ifade edildi. Acı haberin ulaşmasının ardından şehidin babası İsmail ve annesi Hamiyet Tunç sinir krizleri geçirince 112 Acil Servis ambulansı ile Hocalar Devlet Hastanesine götürüldü. Acılı anne ve babayı sakinleştirmek ise şehit haberini veren heyete düştü. Diğer yandan ağabeyinin şehit haberini aldıktan sonra fenalaşan kız kardeşi Emine Tunç’u ise yakınları sakinleştirme çalıştı.
Şehidin baba evi ve bulunduğu sokak şehadet haberinin gelmesi ile Türk bayrakları ile donatıldı. İlçe sakinleri acı haber üzerine şehidin baba evine akın etti.

Şehit Tunç’un sivil hayatta eczacı kalfası olduğu, bu yüzden de vatani görevini sıhhiye er olarak görev yaptığı kaydedildi. Şehidin ayrıca yaklaşık 2 ay önce dağıtım izni ise memleketine geldiği öğrenildi.

SÖZLENMİŞTİ

Şehit Kamil Tunç'un ailenin 2 çocuğundan küçüğü olduğu ve 4 ay önce askerlik görevine başladığı belirtildi. Samsun'da acemi birliğini tamamladıktan sonra Kayseri Komando Tugayı'nda askerlik görevini sürdüren Kamil Tunç'un sözlü olduğu kaydedildi.

16-12/17/5392434.jpg

YARALILAR DA VAR

Kayseri'deki saldırıda Afyonkarahisarlı iki askerin de yaralandığı ve hastanede tedavilerinin sürdüğü belirtildi. Yaralı askerlerin Sandıklı İlçesi'nden komando er Kayahan Uluhan ve İscehisar İlçesi'nden Arif Özkara olduğu öğrenildi.

16-12/17/5392544.jpg

#http://www.karar.com/guncel-haberler/kayseri-saldirisi-sehitlerinin-ve-yaralilarinin-kimlikleri-belli-oldu-son-dakika-haberleri-342222#

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN