Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'ın sosyal medya açıklamasına cevap: Hırsından spoiler verir

Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'ın sosyal medya açıklamasına cevap: Hırsından spoiler verir

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 'sosyal medyaya düzenleme' açıklamasına cevap verdi. İYİ Parti lideri Meral Akşener'in Netflix'teki "Dark" dizisine gönderme yaparak yaptığı paylaşıma yorum yapan Kılıçdaroğlu, "Aman Meral Hanım, şimdi hırsından spoiler verir" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın YouTube, Netflix gibi platformlarla ilgili olarak yaptığı “Bu millete, bu ülkeye bu tür mecralar yakışmıyor. Onun için de bir an önce biz bunları parlamentomuza getirip, parlamentomuzdan bu tür sosyal medya mecralarının tamamen kaldırılmasını, kontrol edilmesini istiyoruz” açıklamasına CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'ndan da tepki geldi.

Twitter hesabından Erdoğan'ın sözlerini de alıntılayarak paylaşımda bulunan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Netflix'in popüler dizilerinden Dark'a gönderme yaparak “Dark'ın son sezonunu bitirmeden Netflix'i kapatırsan vallahi gücenirim Sayın @RTErdogan” dedi.

"HIRSINDAN SPOILER VERİR"

Akşener’in bu tepkisine CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’ndan da destek geldi. Kılıçdaroğlu, Akşener’in sözlerini alıntılayarak “Aman Meral Hanım, şimdi hırsından spoiler verir” ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN