Kısıtlamada hırsızlığa çıktı

İstanbul Bahçeşehir'de koronavirüs ile mücadele kapsamında getirilen sokağa çıkma yasağı sırasında hırsızlık yapmaya çıkan bir kişi, ihbar üzerine suçüstü yakalandı. 3 bin 180 lira para cezası kesilen şüpheli adliyeye sevk edildi.

Türkiye'de artan koronavirüs vakaları nedeniyle hafta sonları sokağa çıkma yasağı uygulanıyor. Hırsızlar ise kısıtlamalara rağmen boş durmuyor. Bahçelievler'de sokağa çıkma yasağı sırasında bir işyerinde hırsızlık yapmaya çıkan bir kişi, ihbar üzerine suçüstü yakalandı.

Sokağa çıkma yasağını ihlal etmekten 3 bin 180 lira para cezası kesilen şüpheli, "Hırsızlık" ve "Hırsızlığa teşebbüs"  suçlarından ise adliyeye sevk edildi. 

Emniyetten edinilen bilgiye göre, polis ekiplerine 13 Aralık saat 15.00 sularında Bahçelievler ilçesi Hürriyet Mahallesi'nde bulunan bir adresten hırsızlık ihbarı geldi. Söz konusu adrese giden polis ekipleri, Uğur D. isimli kişiyi 18 numaralı binada hırsızlık teşebbüsünde bulunurken yakaladı. Şüphelinin kaçma girişimlerine ve direnmesi üzerine polis zor kullanarak şüpheliyi kontrol altına aldı. 

Güvenlik kamerası görüntülerinin ve şüphelinin çantasının incelenmesi sonucu Uğur D. isimli kişinin aynı gün saat 10.15 sularında 14 numaralı binada bulunan bir iş yerine girdiği ve buradan 1 adet şarjlı matkap, 1 adet alet edevat çantası, 1 adet tablet bilgisayar, 1 adet İngiliz anahtarı, 1 adet siyah kol saati, 2 adet kapı kilidi ve anahtar, 1 adet Uydu Alıcısı ve Kumanda, 1 adet musluk, 2 adet murç diye tabir edilen ucu sivri demir çaldığı ortaya çıktı. 

Şüpheliye, sokağa çıkma yasağını ihlal etmekten 3 bin 180 TL idari para cezası uygulandı. Hakkında, 'hırsızlık ve hırsızlığa teşebbüs' suçlarından yapılan işlemler sonrası şüpheli adli makamlara sevk edildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN