Yapay zeka riskleri 'Süper Zeka'da anlatılıyor

Yapay zeka riskleri 'Süper Zeka'da anlatılıyor

Koç Üniversitesi Yayınları (KÜY) tarafından Bilim ve Teknoloji kategorilerinde yayımlanan Süper Zekâ: Yapay Zekâ Uygulamaları, Tehlikeler ve Stratejiler kitapseverlerle buluştu. Nick Bostrom’un kaleme aldığı kitap, Ferit Burak Aydar tarafından Türkçe'ye kazandırıldı.

Nick Bostrom, süper zekâ olasılığının sunduğu zorluğu ve buna en iyi şekilde nasıl yanıt verebileceğimizi anlamaya çalışıyor. Kitapta, insanlığın geçmişten bu yana karşılaştığı en büyük zorluğun bu olduğu aktarılıyor.

Zekânın doğasını detaylıca inceleyen bu kitap, doğal ve yapay zekânın içeriğini ve sınırlarını kapsamlı bir şekilde sunuyor. Gelecek belki doğal, belki de yapay zekânın elinde olacak ama kesin olan bir şey varsa, zekâ evrendeki varlığını sürdürecek.

19-01/28/kocsuperzeka2.jpg

Künye Bilgisi:

Yazar: Nick Bostrom
Çevirmen: Ferit Burak Aydar

Fiyat (KDV Dâhil): 34 TL
Ana Kategori: Bilim, Teknoloji
Ebat: 16,5 x 24 cm
Sayfa Sayısı: 392

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN