Koronavirüs olan hakem kim? Süper Lig'de hangi hakemin covid-19 testi pozitif çıktı?

Koronavirüs olan hakem kim? Süper Lig'de hangi hakemin covid-19 testi pozitif çıktı?

3 aylık 'corona virüs' arasının ardından Süper Lig maçları öncesinde futbolculara ve hakemlere covid-19 testi yapılıyor. TFF, test sonucu pozitif çıkan sporcuların maç kadrosunda yer almayacağını, kalan diğer oyuncularla maça çıkılacağını açıklamıştı. Ligde 32. hafta maçları öncesi yapılan koronavirüs testlerinde, bir hakemde pozitif vaka tespit edildi. Peki, 'corona virüsü olan hakem kim?' İşte detaylar...

'Koronavirüs olan hakem kim?', 'Süper Lig'de hangi hakemin covid-19 testi pozitif çıktı?' sorularının yanıtları internette araştırılıyor. Süper Lig'de oynanacak 32. hafta maçları öncesinde sahaya çıkacak sporculara uygulanan corona virüs testi sonrası üst klasman bir hakemin pozitif olduğu ortaya çıktı. Detaylar habrimizde...

CORONA VİRÜS OLAN SÜPER LİG HAKEMİ KİM?

TFF Sağlık Kurulu'nun açıkladığı fakat ismini vermediği covid-19 testi pozitif çıkan hakemin, Abdulkadir Bitigen olduğu ileri sürüldü. Türkiye Gazetesi Spor Yazarı Ömer Faruk Ünal'ın dile getirdiği ismin ikinci testinin ise negatif çıktığı öğrenildi.

ABDULKADİR BİTİGEN'İN SAĞLIK DURUMU NASIL?

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Sağlık Kurulu, daha önce koronavirüs testi pozitif çıkan hakem Abdulkadir Bitigen'in, tekrarlanan testinin sonucunun negatif çıktığını duyurdu.

Yapılan açıklamada, hakemin ikinci testinin sonucunun negatif çıkmış olmasına rağmen prosedür gereği 14 günlük izolasyon süresine uygun hareket edildiği belirtilerek, şöyle denildi:

"Hakemimizin herhangi bir semptom ve şikayeti bulunmamaktadır. Kendisinin izolasyon süresince gerekli tüm laboratuvar ve radyolojik tetkikleri tekrarlanacak ve tıbbi takibi devam ettirilecektir."

ABDULKADİR BİTİGEN KİMDİR?

12 Şubat 1983'te Kayseri'de dünyaya gelmiştir. 2007'den beri futbol hakemliği yapmaktadır.

Bitigen, hakemliğe 2007 yılında başladı. Süper Lig'de ilk yönettiği maç ise 2014 yılında oynanan Eskişehirspor-Konyaspor arasındaki müsabaka olmuştur.

Babası Galip Bitigen de futbol hakemliği yapmıştır.

ABDULKADİR BİTİGEN KAÇ YAŞINDA?

1983 doğumlu olan Süper Lig hakemi, 2020 yılı itibariyle 37 yaşındadır.

Son dakika spor haberlerini KARAR SPOR'dan takip edebilirsiniz.

GÜNCEL PUAN DURUMU İÇİN TIKLAYIN

SÜPER LİG'DE KALAN MAÇLARIN PROGRAMI

SÜPER LİG'DE 2020-21 SEZONU NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

SÜPER LİG'DE YABANCI OYUNCU KURALI DEĞİŞTİ!

YAZ TRANSFER DÖNEMİ NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

TÜRKİYE KUPASI FİNAL MAÇI TARİHİ BELLİ OLDU!

TRABZONSPOR NEDEN AVRUPA KUPALARINA GİDEMEYECEK?

FUTBOL ERKEK OYUNU MUDUR?

BEIN SPORTS HABER NASIL İZLENİR?

ZELJKO BRADOVIC FENERBAHÇE'DEN NEDEN AYRILDI?

EUROLEAGUE 2020-21 SEZONU NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN