Kovid testi yaptırmak için gitti, içine tükürdüğü suyu doktorun üzerine döktü

Kovid testi yaptırmak için gitti, içine tükürdüğü suyu doktorun üzerine döktü

Gaziantep'te koronavirüs şüphesi ile test yaptıran Cesim Ö., kendisine geçmişe dönük sağlık raporu vermeyen aile hekimi Fulya Özçelik'in üzerine, içine tükürdüğü suyu döktü. Gözaltına alınan Cesim Ö., serbest bırakıldı. Kovid testi ise negatif çıktı.

Gaziantep'te koronavirüs şüphesi ile test yaptırmak için Onur Aile Sağlığı Merkezi'ne giden Cesim Ö., sağlık merkezinde çalışan aile hekimi Fulya Özçelik'ten geçmişe dönük rapor istedi. Özçelik'in talebi kabul etmemesi üzerine çıkan tartışma sırasında Cesim Ö., doktora saldırdı. Görevliler tarafından müdahale edilen Cesim Ö., sakinleşmesi için kendisine verilen suya aniden tükürüp suyu Özçelik'in üstüne serpti. Özçelik, polisi arayarak Cesim Ö.'den şikayetçi oldu.

İFADESİNDE PİŞMAN OLDUĞUNU SÖYLEDİ

Gözaltına alınan Cesim Ö., emniyetteki sorgusunda pişman olduğunu söyledi. Geçmiş günlerde işe gitmediğini ve bunun için rapor talebinde bulunduğunu belirten Cesim Ö., "İş yerine raporum olduğunu söyledim. Bunun için merkeze giderek aile hekimimden geçmiş tarihli rapor istedim. Doktor hanım da bana bunun mümkün olmadığını söyledi. Bunun üzerine aramızda tartışma çıktı. Bu sırada kendimi iyi hissetmediğimi ve Covid-19 testi verdiğimi de söyledim. Israrlı talebime rağmen rapor vermeyeceğini söyleyince kendimi kaybettim ve bu sırada bana sakinleşmem için ikram edilen bardağa tükürerek içindeki suyu, doktorun üzerine serptim. Tüm bunlar olurken kendimde değildim. Yaptıklarımdan pişmanım" dedi.

SERBEST BIRAKILDI

İfadesinin alınmasının ardından adliyeye sevk edilen Cesim Ö., adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Cesim Ö.'nün ise koronavirüs testinin negatif çıktığı öğrenildi. Şiddet mağduru aile hekimi Fulya Özçelik ise psikolojisinin bozulduğu gerekçesiyle bir hafta rapor aldı.

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN