Al Pacino beyazperdeye bir kez daha mafya babası olarak geri dönüyor

Al Pacino beyazperdeye bir kez daha mafya babası olarak geri dönüyor

Hollywood'un usta aktörü Al Pacino, kariyerinde birçok kez canlandırdığı ve kendisiyle özdeşleşen mafya babası rolünü bir kez daha canlandıracak. "Captivated" adlı filmde oyuncuya Katie Holmes ve Toby Kebbell eşlik edecek.

Sinema tarihine damga vuran "Baba" (The Godfather) ve "Yaralı Yüz" (Scarface) gibi filmlerde oynadığı mafya rolleriyle Hollywood'un en ikonik aktörlerinden biri olan Al Pacino'nun yeni projesi belli oldu.

Deadline'ın haberine göre; Al Pacino, yeni suç filmi Captivated'ın başrolünde yer alacak. Pacino'yu mafya babaları ve gangsterler dünyasıyla yeniden buluşturan filmde, Katie Holmes ve Toby Kebbell da rol alacak.

FİLMİN KONUSU

1973'te geçen Captivated adlı film, dünyanın en zengin adamlarından Jean Paul Getty'nin torununu kaçıran Saro Mammoliti'ye odaklanıyor. Mammoliti, gergin fidye pazarlıkları sırasında kurbanının annesine aşık olunca tüm organizasyonu tehlikeye atıyor.

ÇEKİMLER KIŞIN BAŞLIYOR

Yönetmenliğini Dito Montiel'in üstlendiği, senaryosunu Robin Shushan ve Mammoliti'nin kaleme aldığı filmin çekimlerinin bu kış İtalya'da yapılması planlanıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN