Bir yasak kararı da Muğla'dan! 'Milyon Fest Fethiye' gerekçe açıklanmadan iptal edildi

Bir yasak kararı da Muğla'dan! 'Milyon Fest Fethiye' gerekçe açıklanmadan iptal edildi

Zeytinli Rock Festivali'n Burhaniye Kaymakamlığı tarafından izin verilmemesinin yankıları sürerken bir yasak haberi de Muğla'dan geldi. Türkiye’nin en büyük müzik festivalleri arasında yer alan ve bu yıl 1-4 Eylül günleri arasında ikincisi düzenlenecek olan Milyon Fest Fethiye, Muğla Valiliği tarafından iptal edildi. Karara tepki gösteren Fethiye Belediye Başkanı Karaca, “Alınan kararın gerekçesi yok. Kendilerine yakın insanların konserleri iptal edilmiyor” dedi.

Bu yıl yedincisi düzenlenecek olan Zeytinli Rock Festivali, Burhaniye Kaymakamlığı'nın yasak kararına çarpmış, her yıl binlerce gencin akın ettiği festivalin yasaklanmasına tepki yağmıştı. Yasak kararı mahkemeye taşınmış, organizatörler, festivalin 22-25 Eylül tarihine ertelendiğini duyurmuştu.

Zeytinli Rock Festivali kararının yankıları sürerken, bir yasak haberi daha geldi. Fethiye Belediyesi’nin destekleriyle 1-2-3-4 Eylül 2022 tarihleri arasında düzenlenecek olan Milyon Fest Fethiye, Muğla Valiliği tarafından iptal edildi. Milyon Fest Fethiye'ye bu sene 16 ünlü sanatçının katılımı planlanmıştı.

'KARARIN GEREKÇESİ YOK'

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Milyon Fest Fethiye'nin iptal edilmesine ilişkin konuştu. “Bu yıl yine çok güzel projelerimiz vardı. Ama sabah valilikten aldığımız bir haberle üzüldük" diyen Karaca şunları kaydetti:

"Gençlerimizi İnlice Plajı’nda 16 sanatçıyla buluşturacağımız Milyon Fest, valilik tarafından iptal edildi. Gerekçesi yok. Biz idari mahkemeye başvuracağız. Kendine yakın insanların konserleri iptal edilmiyor. Ama Fethiye Belediyesi’nin İnlice Plajı’ndaki yapacağı konser iptal ediliyor. Bunu gençlerimizin takdirine sunuyorum."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN