Çadır kentlerdeki çocuklara siz de bir kitap gönderin

Çadır kentlerdeki çocuklara siz de bir kitap gönderin

İstanbul Büyük Şehir Belediyesi Kültür AŞ, deprem bölgesindeki çocuklara kitap götürmek amacıyla AIT İstanbul iş birliği ile ‘Çadır Kentlere Gezgin Çocuk Kitaplığı’ projesi düzenliyor. Çocuklara kitap göndermek isteyenler İstanbul Kitapçısı’nın web adresi olan ‘istanbulkitapcisi.com’ üzerindeki kitap bağışı sayfasından satın alabiliyor.

Deprem bölgesindeki çocuklar, İBB Kültür AŞ ve AİT İstanbul’un işbirliğiyle gerçekleştirilen ‘Çadır Kentlere Gezgin Çocuk Kitaplığı’ projesi ile kitaplarla buluşacak. 4 binden fazla çocuk kitabı ve 65 kitaplığı çadır kentlere ulaştıran projeye destek vermek isteyenler kitapları İstanbul Kitapçısı’nın web adresi olan ‘istanbulkitapcisi.com’ üzerindeki kitap bağışı sayfasından satın alınabilecek. Satışa sunulan listedeki kitap seçkisi ise Özge Lokmanhekim, Petek Halman Kare, Melis Ergün Özaktaç ve Selin Mert Yanar gibi uzmanlar tarafından projeye özel oluşturuldu. Toplam 244 kitabın yer aldığı listedeki boyamadan hikayeye eğlenceli kitaplar 15 liradan 250 liraya varan fiyat seçenekleri ile satışa sunuluyor. Bağışçıların bu listeden aldığı kitaplar deprem bölgesinde kurulacak Kitap İstasyonlarında çocuklarla buluşturulacak. Üzerinde ‘satılamaz’ logosu yer alacak kitapların gönderileceği lokasyonlar ise sürekli olarak duyurulacak, ihtiyaç tamamlandıkça bu lokasyonlar güncellenecek. Proje yıl boyu deprem bölgesindeki çocuklar için kitap toplamaya devam edecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN