Çağdaş sanatın yüzü artık oyun kartında gülecek

Çağdaş sanatın yüzü artık oyun kartında gülecek

İkonik gülen çiçekleriyle tanınan Japon sanatçı Takashi Murakami dünyanın en sevilen kart oyunlarından Uno’ya özel bir deste kart hazırladı.

Geçmişte Jean-Michel Basquait, Keith Haring ve Nina Chanel Abney gibi ikonik sanatçıların eserlerini içeren tasarımları yayınlayan Mattel’in ‘UNO Artist Serisi’ kapsamında satışa sunulacak. Superfalt sanat akımının öncüsü Murakami, kendisi ile özdeşleşen i gülen çiçeklerini, renkli dokunuşlarını Uno destesindeki her karta yerleştirdi. Murakami’nin kartlarının arka yüzleri ise daha büyük bir Murakami eseri yaratmak için yapboz gibi bir araya getirilebiliyor. Her dört kart, bir Murakami eseri oluyor. Kartları satışa sunmaya hazırlanan Mattel, ürünün reklamını ise insanların ziyaret ettiği bir sergi salonunda, Murakami’nin kartlarının birleştiğinde sanat eserine dönüştüğünü gösteren özel bir tasarımla yaptı. Kart destesi, yarından itibaren uluslararası Mattel Creations çevrimiçi mağazasında 25 dolar fiyatla satışa sunulacak. Alımlar kişi başı iki deste ile sınırlı olacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN