CHP Gaziosmanpaşa tarafından hazırlanan 'Her şeye rağmen' adlı oyun tiyatroseverlerle buluşacak

CHP Gaziosmanpaşa tarafından hazırlanan 'Her şeye rağmen' adlı oyun tiyatroseverlerle buluşacak

CHP Gaziosmanpaşa Sanat Komisyonu tarafından hazırlanan ve 4 kısa oyundan oluşan tek perde tiyatro oyunu 12 Haziran’da Fatih’te Ali Emiri Efendi Kültür Merkezi'nde sahnelenecek. Oyun hakkında konuşan CHP Gaziosmanpaşa sanat komisyonu başkanı Serdar Sevtekin tatlı bir heyecan içinde olduklarını kaydederek "Oyunumuzdan sonra seyircimizden gelecek olan alkışlar ve güzel yorumlar bütün yorgunluğumuzu alacaktır ki biz bu konuda çok iddialıyız" diye konuştu.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gaziosmanpaşa Sanat Komisyonu tarafından hazırlanan ve 4 kısa oyundan oluşan tek perde tiyatro oyunu 12 Haziran’da Fatih’te Ali Emiri Efendi Kültür Merkezi'nde sahnelenecek.

Süreç hakkında bilgi veren CHP Gaziosmanpaşa Sanat Komisyonu başkanı Serdar Sevtekin çok verimli bir dönem geçirdiklerini belirterek tatlı bir heyecan içinde olduklarını kaydetti.

Sevtekin şunları söyledi:

"Oyunlarımızın içeriği sürpriz olarak kalsın ancak şunu söyleyebilirim ki izleyen herkes kah gülecek kah ağlayacak ve ümit ediyorum ki çok beğenilecek. Gerçekten çok güzel bir ekip olduk evet belki çok yorulduk ancak bunlar tatlı yorgunluklar. Oyunumuzdan sonra seyircimizden gelecek olan alkışlar ve güzel yorumlar bütün yorgunluğumuzu alacaktır ki biz bu konuda çok iddialıyız"

whatsapp-image-2022-06-07-at-16-30-32.jpeg

Oyunlar hakkında konuşan CHP Gaziosmanpaşa Gençlik Kolları başkanı Mert Bakşi ise Gaziosmanpaşa'da ilk defa böyle bir organizasyon yaptıklarını ve bunu istikrarlı hale getirmek istediklerini belirterek sahneye çıkacakları günü sabırsızlıkla beklediklerini söyledi.

Gençlik Kolları olarak sürekli sahada olduklarını dile getiren Bakşi, pazar günü sahadan, sahneye çıkacak olmanın heyecanı içinde olduklarını dile getirdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN